עזרה מחפשת דחוף משפחתון של התמ"ת ברמות או בבוכרים

• הוסף לסימניות
דחוף לאחרי החגים אני צריכה משפחתון לתינוקת בת 3.5 חודשים
ברמות א' או בשכונת הבוכרים
אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
כמדומני שפרסמו במקומון 'לוח קיר'
תנסו אולי לבדוק באתר שמכנס בתוכו את כל המקומונים.

• הוסף לסימניות
היי יש לי ניסיון רב אחרי חיפושים רבים ב''ה מצאתי משפחתון מעולה,
אשמח לעזור לך עם מידע:
רכזת בית יעקב באיזור בית ישראל ורמות
טל: 054-8441998
מייל: :<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רכזת עיריית ירושלים של אזורים אלו
טל:02-5456983
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי מספרים של משפחתונים בבית ישראל וברמות, אם לא תסתדרי תגידי וארשום לך.

• הוסף לסימניות
היי יש לי ניסיון רב אחרי חיפושים רבים ב''ה מצאתי משפחתון מעולה,
אשמח לעזור לך עם מידע:
רכזת בית יעקב באיזור בית ישראל ורמות
טל: 054-8441998
מייל: :<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רכזת עיריית ירושלים של אזורים אלו
טל:02-5456983
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי מספרים של משפחתונים בבית ישראל וברמות, אם לא תסתדרי תגידי וארשום לך.
תודה רבה,
שולחת לך באישי
(דרך אגב, אביטל השנה לא רכזת של בית ישראל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה