כללי מחפשת דחוף תמונה של פמוטים עם נרות דולקים

• הוסף לסימניות
הם רוצים משהו בסגנון מזרחי לכן השתמשתי בצבעים אלו. את העבודה הקודמת הגשתי בגוונים של חום/אדום. אני רוצה שיידעו שיש לי עוד צבעים במחשב. אולי אגיש להם כמה סוגים
:)

• הוסף לסימניות
השני מאוד יפה ומיוחד!

גם הראשון, אבל לא כמו השני...

• הוסף לסימניות
זה נראה כאילו מישהו סרק אותו במסרקות של ברזל.

תחלישי טיפה את הקוים והצל שעשית לנרות לא נכון.

ברעיון הכללי זה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
הצל לא מתאים כי הוא עובר לעמוד האחורי.
תנסה/י לדמיין עמוד אחורי חלק עם כתם אפור משוך בצד..

גם הדוגמא מידי בוהקת. הרקע מאוד יפה. אם כי לא מספיק סימטרי.
(אני מדבר על הדוגמא לעדות האשכנזים [כנראה...] שלא קבלו פמוטות יפים...)

• הוסף לסימניות
לחבר להם נרות זה לא מסובך.

קבצים מצורפים

• 2006128_11345719176_J082.jpg
    KB 49.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אכן פמוטים יפים
תודה

• הוסף לסימניות
אני אוהב מאוד את הראשון אך זה תלוי בלקוח
עכשיו כמה הערות
בראשון אני חושב שהרקע הפנימי מדי חזק והנרות מדי עבות ואולי יותר לקרב פמוט אחד לשני
ומה זה הצל הזה אני החושב שזה לא יפה ובפרט אם עושים קיפול באמצע אולי תסיים אותם עד המסגרת ותעשה אותם צל יותר ברור - עד שהבנתי שזה צל

• הוסף לסימניות
השני מאוד יפה, התמונה של הנרות נראית קצת לא קשורה לסביבה, תנסי אולי להפוך אותה לציור בפוטושופ, זה ישתלב הרבה יותר טוב, כי הרקע והמסגרות מעולות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אלו הדוגמאות שבסוף שלחתי ונראה איזה הערות/הארות יהיו ללקוח.

לגבי הארותיכם/הערותיכם, אני מאד אוהבת לקבל ביקורת בונה במיוחד כשזה מלווה בהסברים לכוונה, כי אז אני יודעת איך לשנות אם אני חושבת שההערה/הארה מוצדקת.

אז תודה רבה מאד מאד לאלו מכם שטרחו להסביר.
וכמובן שחלק מההערות/הארות לא יצאו לפועל היות והצטרכתי לשלוח לפני שראיתי את התגובות האחרונות.

ובכל זאת, לפעמים הבאות מאד חשוב לי ללמוד ולהתפתח.

קבצים מצורפים

• 4 copy.jpg
    KB 91.3 · צפיות: 59
  • 5.jpg
    KB 505.6 · צפיות: 48
  • 5-1 copy.jpg
    KB 499.5 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
סליחה, הירוק עם פס למטה כמו האדום. אני מתעצלת להעלות שוב את הנכון יותר. ושמתי לב רק אחר כך שהרקע זז מהמרכוז שלו אבל אם הם יבחו בזה, מן הסתם יהיה זמן לתקן.

• הוסף לסימניות
אני רואה את הראשון
הרקע הפנימי יותר טוב וגם הצל הרבה יותר טוב ויפה
לא היה יותר טוב עם החלות נפגשות עם המסגרת כמו הנרות
השלישי יותר יפה מהשני
1) הצבעים טעם שלי
2) הפס למטה עושה את התמונה של הפמוטות יותר מתקבל שהוא מתיישב כאילו על הפס הכתום

• הוסף לסימניות
גינגית, בסוף יצא עבודה יפה מאוד. נעים לעין.
דווקא כן חלקתי שכפצ"ים למי שרצה. כנראה שאתה לא הייתי בין המקבלים. בכו"א, קח עכשיו שיהי' כבר לתמיד. (הנה קח)
ומה שהתכוונתי בקשר לצל. כמה דברים. קודם כל, אם הנרות נמצאים ליד החלות, ומפת החלות נגמר עם המסגרות, ז"א, שהתמונה בפנים המסגרת, אז איך זה שפתאום הצל שאמור להיות מתחת התמונה, יוצא מחוץ למסגרת. וחוצמזה, למה שזה יכנס עד העמוד הבא? כמו כן, חלה בד"כ נמצא על שולחן, אז לפחות שיהי' איזה צל מתחת לחלות.

• הוסף לסימניות
ונתנו, אני שם לב שהמון פעמים אתה מעיר על הצל, שהוא חסר או שהוא לא יושב טוב, נראה שאתה סבור שצל הוא דבר ממש מרכזי והכרחי בגרפיקה, מדוע?

• הוסף לסימניות
ונתנו הוא אדם מאד מאד דייקן גם בעבודות וגם במבט. הוא לעולם לא יתן שעבודה מסוימת תהיה מנוגדת למציאות או עם בעיה אופטית.
דברנו פעם על איזה ציור (של מורדוך כמובן...) והוא שם לב לכל מיני 'פיצ'יפקעס' שלא חשבתי להסתכל וכו' וכו'.

ההערות שלו מוסיפים הרבה למי שרוצה עבודה מושלמת ויפה לעין - שימו לב להם ובצעו אותם במידת האפשר!

• הוסף לסימניות
מא נחמיאס, ונתנו כשמו כן הוא. מה שלא נגיד בערכו מתמעט לעומת המציאות. לכן הערתי לו, שלא ישאיר אותי בערפל אלא יסביר בפרוטרוט שאוכל ליישם את עצותיו הנבונות.

ונראה לי שזו הגרסה הכמעט סופית [בהנחה שהלקוח יבחר בזה בכלל].
השארתי מקום ריק להקדשות.

קבצים מצורפים

• 5-2 copy.jpg
    KB 371 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
באלמעלה. אני מעיר, כי אני רוצה להבין את הנושא יותר טוב.

ואגב, לדעתי הדבר הכי חשוב בעיצוב זה העניין שהמודעה תהי' נוחה לעין ולמציאות, כמו טיפוגרפי' נכונה, צל המתאים עם המציאות, מעברי צבע לפי הטעם, ורק אח"כ צורת האובייקטים והרעיונות. (אתה יכול לקחת את הרעיון הכי טוב, ולהרוס את זה אם אתה תכתוב עם גופן טיימס למשל, או אם תשים איזה צל שממש לא תואם את המציאות).

מר נחמיאס, כמה מגיע לך? :)

• הוסף לסימניות
יש פה ממש תקשורת חזקה בין חברי וחברות הפורום
יפה מאוד

ונתנו מר נחמיאס........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה