מחפשת דירה בוינה לשבוע הבא מ26/04-01/05 מטופחת ויפה אבל לא מדי יקרה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דירה / צימר / מלון בוינה לשבוע הבא מ26/04/2023-01/05/2023
מעדיפה באיזור היהודי ולא מעונינת לשלם יקר
האם יש למישהו מידע על מקום שהוא פנוי? אשמח לדעת
בתשובה חוזרת

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לחפש כאן, יש גם דירות, ומפורט ע"פ אזורים (תבדקי בלאופולשטאט)

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו במקום מוצלח. זה יוצא לך גם שבת
אז שימי לב שיש אפשרות כניסה עם מפתח מכני

• הוסף לסימניות
92 אחוזי תפוסה בימים האלה במרכז וינה

• הוסף לסימניות
florum hotel
מאד חמוד ומטופח, על הרחוב היהודי, ואני חושבת שאפשר שם גם שבת, נותנים מפתח או משהו,
לא ידענו את זה והלכנו למלון יהודי,
הרבה יותר יקר,
וג'יפה..

• הוסף לסימניות
תסתכלי בבוקינג

• הוסף לסימניות
המלצות ממקומות שביקרתי:
דירות פשוטות אבל יפות, בעל הדירות חרדי, במרכז האזור היהודי
דירות יפות במרכז האזור היהודי (אלו שכבר המליצו עליהן כאן)
מקום נחמד, המיטות לא כ"כ נוחות

• הוסף לסימניות
אני הייתי כאן

נקי ונעים.
לא מפואר אבל ממש בסדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה