דרוש מידע מחפשת המלצה לחנות כסאות סלון/פינת אוכל

• הוסף לסימניות
שולחן הסלון איתן ונאה. אך הכסאות חולים מאוד ל"ע.
קריטריונים לכסאות הבאים:
ריפוד רחיץ (לא אוהת כיסוי ניילון/ריפוד עור)
חוזק (ע"ע הכסאות הקיימים)
נוחות (מחקרים מראים שלרמת הנוחות של הכסא יש השפעה על הצלחת סעודות השבת)
צריכה בנוסף שיתאימו לגובה של השולחן הקיים.

• הוסף לסימניות
רהיטי יבנה בבני ברק פצצה
גם זול
גם מבחר

• הוסף לסימניות
בירושלים-
רהיטי אאוטלט בירמיהו, חנות בסטייל גבוה. כסאות יפים, מבחר ענק, איכות, שירות, אמינות.
הכיסאות המרופדים שלהם מתנקים במגבון, מניסיון קנינו שם כסאות בהירים הילדים הקטנים יושבים עליהם בשבת ואח"כ הכול מתנקה במגבון...
עם התקציב נמוך יותר- יש את כאסיאס בכנפ"ש. שירות טוב. מבחר גדול. מחיר זול. חושבת שהסגנון של הכיסאות קצת יותר פשוט.

• הוסף לסימניות
מקפיצה ,
יש המלצות על חניות נוספות לפינות אוכל ?
אני רוצה חנות אמינה , איכותית וזולה : )
אני מחפשת בסגנון מודרני עם כיסאות קטיפה

• הוסף לסימניות
מה עם החנות ביונה 23 בירושלים? קיים עדיין?

• הוסף לסימניות
יש את ביוטי בית ברחוב שמואל הנביא.
יש להם כסאות מרופדים.
אני יודעת שאנשים קונים שם ומרוצים, לא מנסיון אישי.

• הוסף לסימניות
שפיצר רהיטים
ותשקיעו בריפוד רחיץ -נגד ילדים זה שווה כל שקל הילדים שלי צירו מרחו לכלכו שפכו עלו עם נעלים (פספסו)
הכל מתנקה עם מגבון!

• הוסף לסימניות
שפיצר רהיטים
ותשקיעו בריפוד רחיץ -נגד ילדים זה שווה כל שקל הילדים שלי צירו מרחו לכלכו שפכו עלו עם נעלים (פספסו)
הכל מתנקה עם מגבון!
כמה זמן אספקה אצלם? סביבות מחיר לכסא? תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממליצה על 'הקוביה' בביתר
יקרים אבל שווה
אבל ההמלצה הגדולה היא של היצרן
רהיטי גליק - קרית ביאליק
שווה כל שקל
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השולחנות של גליק בסביבות ה25 לשולחן
יש לי המלצה למישהו אבל במייל top8855

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מחפשת המלצה על מישהו אמין, מומלץ וזול בבני ברק-תל אביב לפינות אוכל לסלון

• הוסף לסימניות
מחפשת גם המלצה לכיסאות - לאו דווקא עם שולחן - לסלון
באזור המרכז
יש למישהו המלצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה