מחפשת המלצה לנגר טוב שעושה עבודה טובה

• הוסף לסימניות
יש גם מפעלים שעושים ארונות בהתאמה אישית
רוצה להעלות או לשלוח לי את התכנית ואביא לך להצעת מחיר טובה?
ללא התחייבות כמובן :)

• הוסף לסימניות
יש גם מפעלים שעושים ארונות בהתאמה אישית
רוצה להעלות או לשלוח לי את התכנית ואביא לך להצעת מחיר טובה?
ללא התחייבות כמובן :)
יש לי איזה באג ואני לא רואה חתימות זוכרת שאצלך היה פרסומת תמיד לדרייב של רהיטים יש מצב לקבל אתזה ?
מחפשת ספה לפי מידה....

סורי מכולם שנדחפתי לאשכול...

• הוסף לסימניות
ברוך מאייר
דייקן, אכפתי, סופר-מקצועי, מצטיין בעבודה משובחת ושובת לב!
0585227824

• הוסף לסימניות
יש לי איזה באג ואני לא רואה חתימות זוכרת שאצלך היה פרסומת תמיד לדרייב של רהיטים יש מצב לקבל אתזה ?
מחפשת ספה לפי מידה....

סורי מכולם שנדחפתי לאשכול...
שולחת לך באישי..

• הוסף לסימניות
אני גם עובדת איתו הוא נגר תותח!!
גם על סירקין שמעתי דברים מאוד מאוד טובים.
מצטרפת להמלצות על הנגר אוסמה,
מכירה הרבה עבודות שלו מקצועיות ואיכותיות
דברים מורכבים ולא סטנדרטים

• הוסף לסימניות
למשהו יש המלצה על מחסני הריהוט בראשון לציון?

• הוסף לסימניות
אנחנו צריכים קיר בסלון - ספריה וויטרינה, וכן פינת נטילת ידיים.
אבל אפשר להתרשם גם מעבודות מסוג אחר.
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה