מחפשת המלצה לתלת אופן חזק ונוח

• הוסף לסימניות
יש לכם משהו טוב להמליץ לי?
לילד בן 3, אופניים 3 גלגלים שנוסעים בקלות.
האם המתכת הקדומות עדיין מומלצות?

• הוסף לסימניות
לדעתי, אכן המתכת הקדומות הן המומלצות.
לשניים מילדי נתנו את החדשות יותר עם גלגלי פלסטיק - ולא החזיקו מעמד יותר משנה אחת. היה מאוד מאכזב. לעומת זאת, אצל שכנותי שקנו את המתכת עם גלגלי אופניים ולא גלגלי פלסטיק - מחזיק מעמד שנים.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים, מכרו במלכי ישראל ליד פיצה אורי, משהו קטן וחמוד במחיר ממש זול, שכנה קנתה יש לה גן בבית ומחזיק לה מצוין כבר כמה שנים, הילדים רוצים דווקא רק את זה [גן בנים] אני מחפשת מאוד ולא מצאתי , אולי יש פה משהו שיודע איפה אפשר לקנות, לא יקר [היקר הוא לילדים יותר קטנים,

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות את הבימבה ג'וק אבל זה בלי פדלים.....

• הוסף לסימניות
האם לא קשה לסובב את הפדלים באופני מתכת?

• הוסף לסימניות
לדעתי אופני המתכת לא מתאימים לרכיבה בתוך הבית,
הם כבדים מאוד ועושים נזקים לקירות.
וצריך לקחת בחשבון שכבד לרדת איתם בגינה.

• הוסף לסימניות
קניתי את הפלסטיק האיכותיות, החזיקו שלוש שנים יפה מאוד, עכשיו נהיה סדק בגלגל, הייתי שמחה לתקן אם אפשר. המתכת מחזיקות בוודאי יותר אבל כמו שכתבו אני קניתי כדי לרכוב בתוך הבית ובמתכת לא הייתי נותנת, גם לצורך איכסון- לא הייתי מחזיקה את המתכת בחדר ילדים..

• הוסף לסימניות
בדקתי, חברת קלומה, נראה לי תוצרת ספרד או משהו באיזור:)

• הוסף לסימניות
את יכולה לבוא להתרשם משלי... :)

• הוסף לסימניות
לי יש אופנים עם גלגלי מתכת- זה ממש מוצלח גם לילדים יותר גדולים היות שזה ממש חזק.
לגבי מה שכתבו- זה אכן כבד אבל נוסע ממש טוב ומהר. אז השאלה מה לעומת מה....

• הוסף לסימניות
אם הילד בן שלוש למה לא לקנות לו כבר אופניים 2 גלגלים עם גלגלי עזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה