נכתב ע"י mig;512875:מה זאת אומרת לצרכי הדפסה?
אם את לא צריכה משהו איכותי שימי לב לשני פרמטרים,
1. האם המחשב מיועד לניידות מוחלטת זאת אומרת אין מקור חשמל בסביבה לדוג'
אם כן חשוב שהבטריה תהיה חזקה ושהמחשב לא יזלול אותה.
2. משקל, הכי קל שיכול להיות.
נכתב ע"י ליבי;512878:יש לי מכונת צילום ואנשים מביאים לי קבצים להדפסה מהמחשב, בכל פעם אני צריכה לסרוק את הקבצים מוירוסים, וכבר כמה פעמים נדפק לי המחשב בשביל הדפסה של 10 ש"ח. לכן אני רוצה מחשב שיהיה לי רק למדפסת ולהורדת תמונות מהאינטרנט.
. איך בודקים אם הבטריה חזקה? לכמה שעות מחזיקה בטריה נורמלית?
נכתב ע"י mig;512886:זאת אומרת שאין לך בעית חשמל, אז נושא הבטריה פחות חשוב,
וכן המשקל פחות מטריד,
אז ממש לא משנה איזה מחשב כנסי לחנות השניה וקני את המחשב הכי זול...
כמוכן לא הבנתי בעית הוירוסים,
אצלי כאשר יש מכשיר נגוע אוטומטית קופצת התרעה, אוטומטית הוא עובר ניקוי ומודיע לי כשהכל בסדר, תקימי לך גם עמדת ניקוי.
נכתב ע"י ליבי;512891:בהורדת תמונות זה לא משנה איזה מחשב זה? (אני צריכה שזה יוריד לי במהירות סבירה,) או שזה רק קשור למהירות הגלישה?
מה ז"א עמדת ניקוי?
יש לי אנטי וירוס חינמי של אוירה, הוא מתריע כשיש וירוס, אבל חשבתי שאז זה כבר אבוד אחרי שפתחתי את הקובץ, לא?
לסרוק כל מכשיר לוקח לי די הרבה זמן (תלוי בכמות הקבצים שהוא מכיל) ואנשים כבר מתעצבנים עלי שזה לוקח כ"כ הרבה זמן.
א. הורדה קשורה לביצועי המחשב, כשמדובר במחשב עם חמש תוכניות טפשיות שעושים שימוש בפס האינטרנט או לחילופין מחשב עתיק.נכתב ע"י ליבי;512891:בהורדת תמונות זה לא משנה איזה מחשב זה? (אני צריכה שזה יוריד לי במהירות סבירה,) או שזה רק קשור למהירות הגלישה?
מה ז"א עמדת ניקוי?
יש לי אנטי וירוס חינמי של אוירה, הוא מתריע כשיש וירוס, אבל חשבתי שאז זה כבר אבוד אחרי שפתחתי את הקובץ, לא?
לסרוק כל מכשיר לוקח לי די הרבה זמן (תלוי בכמות הקבצים שהוא מכיל) ואנשים כבר מתעצבנים עלי שזה לוקח כ"כ הרבה זמן.
מפרגן לך עוד הרבה תודות רק שפה זה היה בטעותנכתב ע"י שמח לעזור;512944:א. הורדה קשורה לביצועי המחשב, כשמדובר במחשב עם חמש תוכניות טפשיות שעושים שימוש בפס האינטרנט או לחילופין מחשב עתיק.
ב. אין שום צורך לסרוק התקן חיצוני מוירוסים אם יש אנטיוירוס מעודכן על המחשב, ואין כל סיכון בפתיחת קובץ נגוע, אם לא נלחצה הוראה מפורשת לאנטיוירוס להניח את הקובץ לנפשו.
ג. כשהאנטיוירוס מתריע יש לבחור באופציית חסימת גישה (Deny Access) או מחיקה (שינוי שם והעברה לארכיון נצרכים רק במקרה של חשש לאבדן חומר 'טוב').
בטח שלא, אבל התייחסתי לטענה שאנשים סבורים שאם קודם סורקים זה מועיל יותר ועל כך תשובתי, אם האנטי וירוס מכיר את הוירוס, אז אין שום הבדל בין סריקה מוקדמת לבין הפעלה מוטעית.נכתב ע"י trew;513018:לצערי אני מדבר מניסיון אין שום אנטי וירוס שנותן הגנה מלאה אחרת לא היה צריך לעדכן גרסה כל כך באדיקות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים