דרוש מידע מחפשת המלצות ומידע על בתי החלמה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה לכל חברות פרוג היקרות,
חיפשתי באשכולות ישנים ולא מצאתי מידע...
בס"ד אני מחפשת המלצות לגבי בית החלמה שאפשר לנוח בו כמו שצריך [לזוגות]
במחיר שפוי ועם יחס טוב, וגם מקבלים בו הדרכה לילד ראשון

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אף אחת???
:(

• הוסף לסימניות
אין אין אין כמו ביכורים
המחיר שפוי??? לא יודעת
אבל זה מלון לכל דבר!!!
אני מהיחס נהניתי
תינוקיה נהדרת
לגבי הדרכה- לא ראתי יועצות למיניהן
תשאלו מראש
יכול להיות שלא ראיתי כזאת כי אני הייתי בחדר מול התינוקיה ושם גם טיפלתי בילד

המון מזל- טוב ונחת!!

• הוסף לסימניות
אין אין אין כמו ביכורים
המחיר שפוי??? לא יודעת
אבל זה מלון לכל דבר!!!
אני מהיחס נהניתי
תינוקיה נהדרת
לגבי הדרכה- לא ראתי יועצות למיניהן
תשאלו מראש
יכול להיות שלא ראיתי כזאת כי אני הייתי בחדר מול התינוקיה ושם גם טיפלתי בילד

המון מזל- טוב ונחת!!

מצטרפת גם.

• הוסף לסימניות
ביכורים זה מהממם. הייתי שם בתקופת הקורונה וזה מושלם . האווירה. החדרים האוכל . הכל. כמובן שמחיר לא משהו....אבל זה היה שווה.

• הוסף לסימניות
ביכורים מקום מדהים, הכרתי בזכות פרוג.
אווירה מלונית, שקט ורגוע, צוות נהדר בתינוקיה.
לא ראיתי שם יועצות או הדרכה.

לא יודעת מה נכלל בהגדרה של מחיר שפוי- בטח לא לזוגות (באתר כתוב 950 ש"ח, יש מחיר נוסף לארוחות לבני הזוג, באופן השוטף האוכל מכונות הקפה מיועדים ליולדות בלבד)

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על ההמלצות!
יש לי שאלה נוספת: באמת טיפלו שם בתינוק ויכולתן פשוט ל-נ-ו-ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה