דרוש מידע מחפשת חברה טובה של טלפון נייד כשר במחיר טוב

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות,על חברה בלי בעיות קליטה+חבילה של דקות גדולה במחיר טוב.
אנחנו כיום בחברת גולן טלקום,יש לנו 2 טלפונים כשרים ,לא מרוצים בכלל,הרבה בעיות קליטה מתנתק באמצע השיחה,ומשלמים 36 ש"ל-2 מכשירים.

• הוסף לסימניות
אתם צריכים לבדוק ולברר באיזור שלכם למי מהחברות יש קליטה טובה, אין בקליטה המלצה כוללת לכל הארץ.

• הוסף לסימניות
אני לא גרה במרתף ולא בממ"ד ,למה שיהיה בעיות קליטה?

• הוסף לסימניות
למי מהחברות יש קליטה טובה לטלפון כשר באזור הצפון

• הוסף לסימניות
תחפשי בגוגל יש אתרים שניתן לבדוק זאת לפי אזור המגורים שלכם בדיוק

• הוסף לסימניות
נ.ב. מהכותרת נשמע שאת מחפשת חברה של הפלא' עצמו ולא של השרות סלולאר

• הוסף לסימניות
אני לא גרה במרתף ולא בממ"ד ,למה שיהיה בעיות קליטה?
כי גם אני לא גרה במרתף ולא היה לי קליטה
אבל צריך לברר טוב טוב על מגביר

בנוגע לפלא' לי יש יאנג של סמסונג חברת רמי לוי קליטה פצצה

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק פה:
תודה,אז סלקום טובה באיזורנו אך סלקום קנתה נראה לי את גולן טלקום אז לא יודעת כמה זה משנה.

• הוסף לסימניות
ממליצה על פרטנר.

• הוסף לסימניות
ממליצה על פרטנר.
זה תלוי באזור כמובן...
גם אני ספציפית משתמש בפרטנר ואומרים שיש להם את הקליטה הכי טובה וככה זה גם ברוב האזורים אך יש מקומות שאני הולך ודווקא לפרטנר יש פחות קליטה.
נ.ב. הוט מובייל יושבים על הקליטה של פרטנר והמחירים יותר זולים בד"כ לפעמים שווה לנסות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה