מחפשת חוות דעת על קייטרינג שלוס

• הוסף לסימניות
עשיתם אצלם אירוע?
אכלתם באירוע?
היה טעים?
בשפע?

אשמח לכל חוו"ד
תודה

• הוסף לסימניות
הייתי פעמיים בארוע עם קייטרינג של שלוס.
קייטרינג ברמה אחרת!
טעם מושלם ובשפע.
עיצוב שולחנות בטעם טוב.
מנות יפות מאד!!
שווה את המחיר...

• הוסף לסימניות
תודה
עוד מישהו?
תלוי אם אתם פרופקציונרים ומבינים בזה, והכל צריך להיות לפי הטעם והדרישות שלכם עד הפרט השולי האחרון, אז יש קיינטריגים טובים יותר.
אבל אם אתם לא כ"כ מבינים בזה ואין לכם דרישות , זולת שיהיה אירוע יפה על רמה, זה המקום שלכם ותהיו מרוצים עד הגג.

• הוסף לסימניות
תלוי אם אתם פרופקציונרים ומבינים בזה, והכל צריך להיות לפי הטעם והדרישות שלכם עד הפרט השולי האחרון, אז יש קיינטריגים טובים יותר.
אבל אם אתם לא כ"כ מבינים בזה ואין לכם דרישות , זולת שיהיה אירוע יפה על רמה, זה המקום שלכם ותהיו מרוצים עד הגג.
תודה!
יש לך המלצה על מישהו? אני אשמח מאד.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצלם כמה פעמים במשפחה
היה מושלם
טעים, אסתטי וברמה
כולם מאד נהנו!!

ממליצה בחם!!

• הוסף לסימניות
שוב, אם אתם מבינים בדברים האלו ויש לכם דרישות מסודרות איך יראה השולחנות, וכל מנה מה יהיה בו, ואיך זה יהיה מסודר בצלחת, ואיזה צלחת, וצבע השולחן וכו' וכו', אתם יכולים ללכת לקייטרינג דויס, ובעזהשי"ת יצא לכם אירוע מיוחד!, כי הם יודעים להעריך אנשים שמבינים וכשהם רואים שהלקוח יודע מה הוא רוצה הם עושים את האירוע על רמה ובשפע, והעיקר בדיוק כמו שביקשו.
אבל אכן גם שלוס לא רעים בכלל, והם יעשו אירוע על רמה גם אם לא תבקשו ותגידו בדיוק מה לעשות.

• הוסף לסימניות
שוב, אם אתם מבינים בדברים האלו ויש לכם דרישות מסודרות איך יראה השולחנות, וכל מנה מה יהיה בו, ואיך זה יהיה מסודר בצלחת, ואיזה צלחת, וצבע השולחן וכו' וכו', אתם יכולים ללכת לקייטרינג דויס, ובעזהשי"ת יצא לכם אירוע מיוחד!, כי הם יודעים להעריך אנשים שמבינים וכשהם רואים שהלקוח יודע מה הוא רוצה הם עושים את האירוע על רמה ובשפע, והעיקר בדיוק כמו שביקשו.
אבל אכן גם שלוס לא רעים בכלל, והם יעשו אירוע על רמה גם אם לא תבקשו ותגידו בדיוק מה לעשות.
בקטע הזה נתנו לשלוס יד חופשית
סמכנו עליהם עם הבחירה של הצבעים וכו, אז באמת לא מנוסה
צילחות מהממת.
לא היה שום דבר שלא היה משלם מהצד שלנו, יתכן שאנחנו לא מבינים גדולים (המשפחה מסביב בטוח כן..והתלהבו)

• הוסף לסימניות
בקטע הזה נתנו לשלוס יד חופשית
סמכנו עליהם עם הבחירה של הצבעים וכו, אז באמת לא מנוסה
צילחות מהממת.
לא היה שום דבר שלא היה משלם מהצד שלנו, יתכן שאנחנו לא מבינים גדולים (המשפחה מסביב בטוח כן..והתלהבו)
היא נותנת בשפע? או שמקומצן לפי מנות.

• הוסף לסימניות
היא נותנת בשפע? או שמקומצן לפי מנות.
מה שאת מזמינה לפי כמות את מקבלת לפי כמות (נניח אם שלמת על 50 שניצלים לא חושבת שתקבלי 60)
כל השאר שלא מכומת ממש בשפע.
קיבלנו יותר ממה שהזמנו :)

• הוסף לסימניות
האם דיווידס נקרא ברמה יותר משלוס?
מבחינת הטעם והאיכות, לא ההגשה והצלחות....

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע נוסף בנוגע לשלוס, בדגש על השוואה בינם לבין אוירבך
מאוירבך היינו מרוצים מאד בעבר ורוצה לשמוע ממי שהזמין אירוע או התארח באירוע של אוירבך ושל שלוס
שיוכל לתת לי חוות דעת השוואתית על שניהם

• הוסף לסימניות
אני לקחתי כבר את שלוס וגם את דוויס לכמה אירועים
דוייס לא מתקרב לרמה שלהם בכלל
הסטייל והאוכל וההגשה של שלוס זה מטורף
אם אני ימצא נגיש תמונות אני ישלח
בכל אופן הם גם יחסית יקרים

• הוסף לסימניות
מי יקר?
שלוס?

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
יש מצב לתמונות של העריכה?
של שלוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה