כללי מחפשת להוציא תלוש שכר כמעסיקה

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני עצמאית
ומחפשת להוציא תלוש שכר כמעסיקה
אלא שלא שוה לי כספית לרכוש תוכנה להנפקת תלושי שכר,
האם אתם מכירים מי שיוכל לעשות לי זאת בתשלום

• הוסף לסימניות
מה ז"א? בשביל מה יש רואי חשבון?

• הוסף לסימניות
עד כה עבדתי עם רואה חשבון והוא אכן עשה זאת.
כרגע אני מנהלת את התיק בעצמי

• הוסף לסימניות
אם את משלמת ל"מישהו שינפיק לך תלושים", תשלמי כבר לרו"ח שבמסגרת התעריף החודשי מנפיק את התלושים בעצמו ומטפל בכל הבירוקרטיה הנלווית להעסקה (וזה הרבה מעבר לתלושים).

אישית, משלמת 350+מע"מ לחודש (ומזדכה על המע"מ) לרואת החשבון שלי, מקבלת טיפול בכל הבירוקרטיה של העסק כולל הנפקת התלושים (בסכום הזה כלולים עד 3 עובדים), ויש לי שקט נפשי.

• הוסף לסימניות
האם סכום זה כולל דוח שנתי

• הוסף לסימניות
שלום obyektiv
אוכל להוציא לך תלוש בעלות נמוכה בהרבה מרו"ח (אני חשבת שכר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1342074:
האם סכום זה כולל דוח שנתי

כולל הכל למעט הצהרת הון (פעם ב-5 שנים) שעליה משלמים בנפרד.

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני מחפשת לדקות הקרובות משהי שתוציא לי תלוש שכר לעובדת שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה