מצלמה מחפשת לקנות מצלמה ביתית שמצלמת תמונות איכותיות במיוחד

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא סגורה על המחיר
חשוב לי תמונות איכותיות
המצלמה מיועדת לשימוש ביתי
אבל גם מצלמה מקצועית יד שנייה ממישהי שרוצה להשתדרג טובה לי

• הוסף לסימניות
היי
יש לי את המלצה של קנון SX700
מצלמה מצוינת
חדה ברורה
צבעים מעולים
בעברית!!!
קלה נוחה
קומפקטית
ובקיצור---
מושלמת.

הייתה בשימוש בערך שנתיים
ואני מרוצה מכל רגע
היא שמורה כחדשה
בלי שריטה.

אני מוכרת אותה ב950 ש"ח
וכל הקודם זוכה.

ולפני שתשאלו למה אני חוכרת-
אז פשוט קיבלתי מתנה מצלמה אחרת.

מצרפת לך חוות דעת של אנשים שיש להם אותה:

אז קודם כל זום ענק ! , איכות תמונה פשוט מצוינת ולא נופלת ממצלמות מקצועיות. יש לי תמונות שעשיתי שלא מאמינים לי שעשיתי עם המצלמה הזאת, בהחלט קנון הצליחו להפתיע אותי.

מצלמה קומפקטית עם יכולות גדולות!
מעבד חדיש DIGIC-6 שעוזר בצילום בתאורה נמוכה (צילמתי במערת נטיפים ללא פלאש ויצא מדהים!)
זום אופטי מטורף X30 אפשר לצלם ציפורים ופסגות הרים ממרחק עצום כאילו אתה עומד לידם.
תפריט בעברית קל ונוח לתפעול, יש מצבים אוטומטים למשתמשים שלא אוהב להתחכם וגם מצב חצי אוטומטי או ידני למי שרוצה לשחק עם הפרמטרים קצת יותר.
מגוון מצבי צילום מובנים,רק לכוון ולצלם!
צילום וידאו ב-HD גם ב -60 פריימים לשניה ולא רק 30 כמו ברוב המצלמות.
נוחה מאוד לטיולים, נכנסת לכיס ולא מרגישים אותה.

אפשר לפנות אלי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה