- הוסף לסימניות
די-דחוף לי
מי רוצה למכור לי?
מי רוצה למכור לי?
הנה קישור לחיפוש קצרצר עם המילה דונה :בדקת ביד 2? יש שם מציאות שוות
www.yad2.co.il
סליחה על החפירה אבל הבובה שלך גדולה לא תואם גילדי-דחוף לי
מי רוצה למכור לי?
בת כמה הבובה שלי?סליחה על החפירה אבל הבובה שלך גדולה לא תואם גיל![]()
בשביל דונה, כן.7 חודשים זה גדולה???
חסום ליהנה קישור לחיפוש קצרצר עם המילה דונה :
בהצלחה![]()
לתינוק ולילד - עגלות ועגלות טיול | יד שנייה יד2
לוח יד שניה הגדול בישראל, מציע מגוון ענק של מוצרי יד שנייה ומוצרים חדשים: מוצרי חשמל, טלפונים סלולאריים, מצלמות דיגיטליות, מחשבים, ריהוט לבית ולגן, אופניים, בגדים ועוד.www.yad2.co.il
![]()
לנסיעות?בשביל דונה, כן.
אם היא קטנטנה, אז בסדר גמור.בפרט שהיא קטנטנה במיוחד,
כןאם היא קטנטנה, אז בסדר גמור.
אני קניתי בגיל חמישה חודשים, וסחבתי בקושי חודשיים, אבל התינוקת היתה רגילה בגודל, אולי אפילו גדולה מעט.
הנושא הוא לא המשקל, העגלה עצמה קטנה.
אם את רוצה שלחי לי הודעה באישי ואוכל יותר מאוחר בע"ה לשלוח לך צילומי מסךחסום לי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: 1135701 //