מחפשת לקנות עמוד שיש

• פותח הנושא 054
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לכם מידע איפה ניתן להשיג ?
עמוד שיש בגובה 80 סמ בערך (וניתן להניח עליו עציץ או משו דומה)

תודה

• הוסף לסימניות
לאורך כביש הבקעה, בדרך לים המלח, המון המון באסטות של ערבים שמוכרים מאד בזול דברים כאלה.
אם לא מעונינים לקנות אצל ערבים, ועדיין להשיג בזול אז צריך ללכת למחצבות אבן או שיש (כאלה שמייצרים מצבות לדוג':rolleyes:) יש להם כאלה דברים.

• הוסף לסימניות
אני מבני ברק
אני צריכה מקום מוגדר שאפשר להזמין טלפונית
למי שיש מידע אשמח מאוד מאוד
תודה גדולה

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כעשר שנים במשתלה ברבי עקיבא
לא יודעת אם עדין יש להם אבל את יכולה להתקשר לברר

• הוסף לסימניות
במשתלות הערביות (אזור 'כביש המשתלות') יש מאות של עמודים כאלו בכל הגבהים והדוגמאות ובמחירים מאד זולים. (רק שאני לא יודעת אם הייתי נכנסת לשם עכשיו...)

• הוסף לסימניות
גם לי קנו שם במשתלה, קחי בחשבון שזה מאד מאד מאד כבד!!!! ולי בלי כוונה זה נשבר בחצי השנה האחרונה, והדבקתי את זה עם דבק שיש יצא מעולה.

• הוסף לסימניות
יש חנות "שייש בית ישראל" ברחוב שמואל הנביא בירושלים,
אני חושבת שהם עושים כאלה דברים.

• הוסף לסימניות
אם את לא מתעקשת על שיש בדוקא.
אני מכירה אחת שמכינה עמודים לבד בשלובי מראות והתוצאה מדהימה!!! ומאד יחודית.
אם מעניין אותך תכתבי לי מייל ואני אשלח לך תמונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה