מחפשת לקנות עריסת עץ

• הוסף לסימניות
מישהו מעונין למכור יד 2 עריסת עץ?

הכוונה עריסה, לא לול, שהמידות שלה קטנות יותר מעריסת פלסטיק סטנדרטית.

• הוסף לסימניות
תבררי טוב את המידות כי בסך הכללי זה נראה לי אותו רוחב זה לא יותר צר!

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;900950:
תבררי טוב את המידות כי בסך הכללי זה נראה לי אותו רוחב זה לא יותר צר!

זה בערך 10 ס"מ פחות והרבה יותר קצר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתבתי לך מס טלפון- המחיר 300

• הוסף לסימניות
המלצה: יש עריסות פלסטיק בדגם צר [52 ס"מ סה"כ, אם אני זוכרת נכון] במחיר זה כמו לול עץ [ואפילו פחות] יש לי כזו עריסה ואני מאד מרוצה,
עוברת בכל הפתחים וסיבובי המסדרון בקלות, ולילד לא חסר ה10 ס"מ...
ויותר מומלץ כי אפשר לשנות גובה! מה שא"א לעשות בלול עץ. לול עץ - אפשר רק עד 4 חודשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;901004:
המלצה: יש עריסות פלסטיק בדגם צר [52 ס"מ סה"כ, אם אני זוכרת נכון] במחיר זה כמו לול עץ [ואפילו פחות] יש לי כזו עריסה ואני מאד מרוצה,
עוברת בכל הפתחים וסיבובי המסדרון בקלות, ולילד לא חסר ה10 ס"מ...
ויותר מומלץ כי אפשר לשנות גובה! מה שא"א לעשות בלול עץ. לול עץ - אפשר רק עד 4 חודשים.

באיזו חנות קנית? בכל המקומות יש רק את הגדולות

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שנים בבייבי שיק בגבעת שמואל עריסת פלסטיק צרה שעוברת בכל הפתחים וגם אפשר להנמיך את הדיקט שעליו שוכב התינוק כך שמתאים גם לתינוק בן שנה
(הילד שלי בן שנה וחצי ועדין שוכב בזה, טוב אבל זה מוגזם... )

• הוסף לסימניות
עריסת עץ אפשר להשאיל מיד שרה - כל פעם אני משאילה ומאוד מרוצה - ומהפעם האחרונה הכי הרבה - כי הביאו לי דגם עריסה צר עם 4 רגליים (וגלגלים כמובן) שעובר בכל הפתחים בלי בעיה וזה ממש ממש נוח!

(בפעמים הקודמות הביאו לי עריסת עץ שיש לה 2 רגליים אמצעיות שמתפצלות למטה ל-4 גלגלים - והרגל הזו היתה רחבה ו"נתקעת" - כך שהעדפנו להשאיר את העריסה בחדר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;901069:
עריסת עץ אפשר להשאיל מיד שרה - כל פעם אני משאילה ומאוד מרוצה - ומהפעם האחרונה הכי הרבה - כי הביאו לי דגם עריסה צר עם 4 רגליים (וגלגלים כמובן) שעובר בכל הפתחים בלי בעיה וזה ממש ממש נוח!

(בפעמים הקודמות הביאו לי עריסת עץ שיש לה 2 רגליים אמצעיות שמתפצלות למטה ל-4 גלגלים - והרגל הזו היתה רחבה ו"נתקעת" - כך שהעדפנו להשאיר את העריסה בחדר).

יד שרה משאילים עריסות? חשבתי שרק ציוד רפואי? בכל הסניפים?

• הוסף לסימניות
בביבלנד בב"ב יש עריסת פלסטיק קטנה מהרגיל

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחסדי שמואל בירושלים, למיטב ידיעתי יש גם ברהיטי אור.
העדפתי לקנות עריסה פעם בחיים בשביל כל הילדים. ומשתמשים אצלי עד כמעט גיל שנה.
ולא להשאיל כל פעם מחדש... ולנקות... ולהחזיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה