עזרה מחפשת לרכוש עגלת תאומים ניו יד 2 במצב מעולה!!!

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר מכירה זולה של עגלות יד ראשונה?
קצת קשה להשיג את הניו ביד שניה

• הוסף לסימניות
אני מוכרת עגלת תאומים של בייבי מונסטרס
היתה בשימוש קצר ונראית חדשה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאין להשיג את הניו יד שניה, היא די חדשה בשוק
החנות 'תינוקיו' בירושלים מוכרת אותה יחסית בזול (לא יודעת מחיר מדויק כרגע, המחירים שלה כל הזמן עולים)

• הוסף לסימניות
אני מכרתי לפני חודש תאומים ניו במצב מעולה!!!
השתמשתי בה רק 3-4 פעמים.
מכרתי כי הגדולה כבר לא צריכה עגלה אז משתמשת רק בטיולון....
מחרנו ב-1900 ש"ח.
תבדקי מידי פעם ביד 2/עיתונים (שם אני פרסמתי..)

• הוסף לסימניות
מעוניינת ג"כ בעגלת תאומים ניו יד 2 במצב טוב.
תודה!!

• הוסף לסימניות
עגלת תאומים בייבי מונסטרס בצבע ג'ינס במצב מצויין
ב990 ש''ח
כמו''כ עגלת בוגבו בי במצב מעולה עם נילון מקורי לגשם
ב990 ש''ח
עגלת תאומים.jpeg
עגלת תאומים (2).jpeg
בוגבו בי (3).jpeg
בוגבו בי (2).jpeg
בוגבו בי.jpeg
בוגבו בי (4).jpeg

בית שמש
HI7152624 שטרודל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה