עזרה מחפשת מאפרת ומסרקת אלופה לכלה דחוף!

• הוסף לסימניות
גילה דדון מירושלים
יש לך נסיון אישי איתה ?
האם היא קשובה ללקוחה ?
מאפרת עמיד ? יודעת הצללות ועיניים באופן מקצועי ?
המליצו לי עליה ואני שוקלת אם לקחת אותה.
תודה.

• הוסף לסימניות
ספיר גולדברג
אלופה ממש!
עושה בול מה שאת רוצה במלא מקצועיות!

• הוסף לסימניות
יש לך נסיון אישי איתה ?
האם היא קשובה ללקוחה ?
תודה.
אני בסוף הלכתי לשפרה יחיא מבית שמש- 0527679985-
וואווו איך שהייתי מרוצה....
אין דברים כאלה,
לא זז לי האיפור והשיער, ולא יצאו לי התוספות והריסים עד שבוע אחרי!!! כן, אמיתי~!,
היא אלופה, בדיוק מה שביקשתי היא עשתה, ויש לה גם קצת כתרים לכלות ורעיונות בשפע, היא מושללמת, לא מוותרת עליה!!!! הסגנון העדין והמקצועי הזה שאין לו תחליף....
היא גם לוקחת יחסית סביר...
המון מזל טוב ובהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
יש לך נסיון אישי איתה ?
האם היא קשובה ללקוחה ?
תודה
יש לי נסיון אישי איתה והייתי מאד מרוצה
עשתה בדיוק מה שחלמתי
הצללות היא אלופה
בעיניים- אני אישית מאד לא אוהבת איפור מעושן אלא טבעי ונקי והיא עשתה את זה מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה