מחפשת מגף - מישהי נתקלה במקרה העונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;667050:
קניתי אותם בקסיס לפני שנתיים תנסי.......בהצלחה
איפה זה? כמה עלה לך? את יכולה להעלות תמונה?

• הוסף לסימניות
יש בקניון מלחה מול ספרינג ובמדרחוב בירושלים
סוף עונה נראה לי 200 או 300 כבר לא זוכרת.....

• הוסף לסימניות
היו ראיתי את אותו מגף בינות הראשונה של הנעליים שבאים מכוון גן ורשא..(2 החנויות הצמודות ),זה חיקוי כמובן..אבל בדיוק כמו התמונה...באמת יפה...

• הוסף לסימניות
מתי ראית את זה? בימים האחרונים?

• הוסף לסימניות
אתמול
ראיתי את המגף..בשעות הערב..הוא נמצא ממש בכניסה לחנות ליד הדלת.

• הוסף לסימניות
תוכלי להגדיר לי יותר לאיזה חנות התכוונת? יש לך מושג כמה הם עלו?

• הוסף לסימניות
אני רק סקרן לדעת למה ההנהלה עוד לא פתחה פורום נשים, ביגוד, או כל דבר אחר שלא מכבד פורום כזה מקצועי ושהצניעות יפה לו
אגב כל הכבוד לכל ה-1200 צפיות כמעט מה זה אומר שיש הרהב אנשים שרוצים לעזור מה? אשריכם ישראל...

• הוסף לסימניות
לצערי עדיין לא הגעתי לאיזור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;668208:
תוכלי להגדיר לי יותר לאיזה חנות התכוונת? יש לך מושג כמה הם עלו?

הם עלו בסביבות ה180/200 אם אני לא טועה..
כשיורדים מכוון גן ורשא(אחרי מאפיית יעלה...קצת בהמשך ממש
לפני פינת הגלידה יש שני חנויות נעליים צמודות שהראשונה מהם היא מוכרת את הנעליים.
(פתחו חנות חדשה ממש עכשיו שקוראים לה ניו לוק.)-אז לא שם..אלה בהמשך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה