כללי מחפשת מורה לאילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
בתור קלדנית מקצועית וגרפיקאית חובבנית (בין השאר) הייתי רוצה להשתלם בתוכנת עימוד ספרים והכנה לדפוס. (כל מה שקשור לעריכת טקסט מורחבת).

אם יש לך שליטה בתוכנה ויכולת הסבר , ואת גרה בבני ברק (ועדיף קרוב...) אשמח להיות תלמידתך באופן פרטני.

• הוסף לסימניות
את צריכה ללמוד אינדיזין לא אילוסטריטור

• הוסף לסימניות
אכן את צריכה ללמוד אינדיזיין,
היא תקדם אותך פלאים.
אשמח ללמד אותך,
אני שולטת בתוכנה ישר והפוך.
בירושלים.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אופס, לא ראיתי שאת גרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי מדהימה שגרה בבני ברק ועונה על הדרישות שלך, אבל איני יודעת אם היא עדיין לוקחת תלמידות פרטיות. אם זה עדיין רלוונטי אני מוכנה לברר בשבילך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;785332:
מכירה מישהי מדהימה שגרה בבני ברק ועונה על הדרישות שלך, אבל איני יודעת אם היא עדיין לוקחת תלמידות פרטיות. אם זה עדיין רלוונטי אני מוכנה לברר בשבילך.

עדיין רלוונטי.
ותודה על המידע: אינדיזיין, לא אילוס'...

• הוסף לסימניות
מתנצלת, מילה בסלע. ההבטחה שלי פרחה לי לגמרי מהראש...
בכל אופן, דיברתי איתה, היא כבר לא מקבלת פרטי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יכולה להגיע לב"ב, גרה באשדוד.
המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה