מחפשת מושב ציורי בארץ עם אגם (אפילו קטן) ופינת חי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1437211:
אוקי
עשיתי ברור קטן, ויראון זה מקום מעולה לי (אני צריכה בשביל צילום וידיאו)
הבעיה היא המיקום, איך אפשר להגיע משם בתחבורה ציבורית?

קיבוץ ניר דוד יכול להיות גם, יש בו פינת חי?

בגן במוצקין יש בית/ים כפריים?

תודה אתם עוזרים לי מאוד
אז ככה.
לקיבוץ יראון-
תחבורה ציבורית זה קצת בעיה... יש לשם אוטובוס משהו כמו פעם פעמיים ביום. את יכולה להגיע לצפת/ מעלות/ ק.שמונה איפה שנח לך, ומשם לקחת מונית.

בחי פארק קרית מוצקין- אין בתים כפריים. יש גן חיות מטופח, פינת ליטוף, מתקנים, ולונה פארק לילדים.
להגיע לשם אפשר בקלות דרך תחבורה ציבורית, את יכולה לקחת רכבת לקרית מוצקין ומשם מונית או אוטובוס. עדיף מונית, לא יקר.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תמונות של קיבוץ ירון תכתבי לי מייל באישי ואשלח לך

קרית מוצקין - נראה לי שהפינת ליטוף קטנה

יש גם מקומות יותר קרובים למרכז,
כמו בית האיכר - פחות פסטורלי ובלי אגם
אבל יש רכיבה על חומרים, סוסי פוני, וגמלים

יש גם את הכפר הירוק

• הוסף לסימניות
יש את מושב ישעי, עם פינת חי, ואגם מאוד קרוב,
ליד בית שמש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1437380:
יש את מושב ישעי, עם פינת חי, ואגם מאוד קרוב,
ליד בית שמש.

באמת?
איפה יש שם אגם?

הרבה יותר נח ונגיש לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה