מחפשת מחשב נייד חדש ומתקדם במציאה - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
המחשב הנייד שלי מסוג לנובו, כנראה קרס. אני מחפשת מחשב נייד מתקדם עם מסך גדול במחיר מציאה, אפשרי יד שניה אבל ממש חדש - בשימוש תקופה קצרה וכד'.
כל ההדגשות נועדו לנפות את כל מי שרוצה להתפטר מהלפטופ הישן שלו ולשדרג לחדש....

[ובנימה הומוריסטית - מישהו אמר לי שפעם היה מעלה ב"לב טוב", היום אנשים מחפשים "לפטופ"...]

• הוסף לסימניות
תכתבי את השימושים שלך, בכדי שתקבלי הצעות רלוונטיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1339694:
תכתבי את השימושים שלך, בכדי שתקבלי הצעות רלוונטיות.

בכוונה לא כתבתי, כדי לקבל מגוון של הצעות שאוכל לבחור מתוכן את המועדף ביותר בשבילי.

• הוסף לסימניות
מצטרף לעצה, תעלי מינימום של מפרט ומקסימום של מחיר, זה ישפר את התגובות.
לדוגמא: יש לי מחשב נייד של לנובו מסך טאצ' i5 דור 4 8 ראם ועוד, היה בשימוש חצי שנה ועוד 3 חודשים שוכב בלי לגעת כי אני כבר לא כ''כ עובד בדרכים אלא על נייח ואין לי צורך בהשלמות, לא הייתי כ''כ ש ושמח למכור אותו כי יד 2 אצטרך לבקש פחות ולא רואה בזה משהו שווה. אם היית כותבת כמה את מוכנה לשלם על אחלה מחשב חיית עבודה שהיה בשימוש 3 חודשים חדש לגמרי, הייתי מעלה את זה בתור אופציה אבל אולי זה לא מחשב שאת מחפשת כי הוא טוב מידי ולכן גם יקר מידי או הפוך לא הכי טוב וקצת יקר אז אם תפרטי יותר מה את רוצה זה יהיה יותר ענייני. מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
תרשום מפרט, וכמה אתה מעונין, ואשקול האם זה משתלם לי לעומת חדש.
אם תרצה תשלח באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה