דרוש מידע מחפשת מטען נייד עוצמתי וטוב

• הוסף לסימניות
היי
אשמח לקבל המלצות על מטען נייד של 30,000 {אם יש של יותר אשמח יותר} אבל שיהיה אמין ובאמת יספק את הסחורה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
היכן כל התותחים של פרוג שיודעים ומבינים בכל נושא ????
יש גם הרבה יותר
השאלה מה הצורך
יש לי גם בנק חשמל שה כמו מצבר

לגבי העוצמתי , חשוב לחפש מטען שנותן מעל 22.5 W פחות מזה זה סטנדרטי

• הוסף לסימניות
יש גם הרבה יותר
השאלה מה הצורך
יש לי גם בנק חשמל שה כמו מצבר

לגבי העוצמתי , חשוב לחפש מטען שנותן מעל 22.5 W פחות מזה זה סטנדרטי
אני צריכה משהו חזק שיכול להחזיק לילה שלם מאורר קטן שמתחבר ל USB או שיחזיק מנורת שטח חמודה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה משהו חזק שיכול להחזיק לילה שלם מאורר קטן שמתחבר ל USB או שיחזיק מנורת שטח חמודה.
מאוורר לא לוקח כמעט וכמעט כל מטען נייד גדול יכול להחזיק לילה שלם
מנורת שטח זה כבר סיפור יותר רציני
והייתי ממליץ בשביל זה
זה כמו מטען נייד רק בגדול
ואפשר לחבר אליו גם מכשירים רגילים עם שקע חשמל (כמובן לא דברים שצורכים המון חשמל)
לדוגמה
תאורת שטח ומאוררים ללילה שלם זה בטח מספיק + מקרר קטן
וזה בכללי טוב שיש
לדוגמה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות של חברות טובות ואיכותיות שאוכל לקנות בארץ תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה