דרוש מידע מחפשת מידע לקורס לעיסוי לתינוקות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מידע על מישהי שעושה קורסים קצרים לאמהות שרוצות לדעת איך אפשר להרגיע תינוק קטן באמצעות עיסויים
כל מידע יעזור לי
אני מבני ברק
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בת ציון ביוביץ

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דרך קופת חולים כללית עולה 40 שח ל4 מפגשים. אצלנו הועבר עי מרפאה בעיסוק והיה ממש מעניין ויעיל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ר אומרת שקחי בחשבון את גיל התינוק
אני הלכתי עם תינוקת בת חודש וחצי חודשיים והיה פחות מוצלח, כי או שהיא ישנה או רצתה לאכול או בכתה. בגיל הזה יש פחות זמני ערות של סתם רוגע שמאפשר עיסוי. וגם אם כן מאוד קשה לתזמן את זה לשעת הסדנא. המדריכות אומרות מקסימום תסתכלי ותעשי בבית אבל זה לא אותו דבר

• הוסף לסימניות
ר אומרת שקחי בחשבון את גיל התינוק
אני הלכתי עם תינוקת בת חודש וחצי חודשיים והיה פחות מוצלח, כי או שהיא ישנה או רצתה לאכול או בכתה. בגיל הזה יש פחות זמני ערות של סתם רוגע שמאפשר עיסוי. וגם אם כן מאוד קשה לתזמן את זה לשעת הסדנא. המדריכות אומרות מקסימום תסתכלי ותעשי בבית אבל זה לא אותו דבר
לא הצלחתי להבין
איזה גיל מומלץ ללכת לקורס?

• הוסף לסימניות
אני גם השתתפתי בקורס טיברלי אימהות תינוקות ממליצה בחום חוויה לאמא ולתינוק ומקבלים שם חוץ מידע נרחב בטיפול במגע גם יעוץ חינוכי שינה אכילה דרכי הרגעה ועוד יש החזרים מכל קופות החולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה