דרוש מידע מחפשת מידע על אופק חדש במוסדות חנ"מ מוכש"ר

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום,
כמשמשת בתפקיד מרכזי במחלקת שכר בבי"ס חנ"מ מוכש"ר - עברנו ל"אופק חדש" לפני 3 שנים ועדיין אין בידינו את כל המידע הרלוונטי לגבי שכר המורים. גמולים, ריכוזים, שעות נוספות, ועוד..... - מחפשת מקור מידע מקצועי לנושא.
מדגישה כי מדובר במוסד המופעל ע"י עמותה רשומה, ביה"ס מוגדר כמוכש"ר.
אשמח לקבל אפשרויות התקשרות לקבלת המידע הנחוץ לנו.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש טבלאות שכר מאד ברורות בעניין
שתקפות גם למוכש"ר.
אני כעובדת במוכש"ר מקבלת בדיוק לפי הטבלאות.

• הוסף לסימניות
יש טבלאות שכר מאד ברורות בעניין
שתקפות גם למוכש"ר.
אני כעובדת במוכש"ר מקבלת בדיוק לפי הטבלאות.
רציתי לברר דברים מעבר לטבלאות,
כמו גמול ריכוז למורה בבית ספר יסודי, האם יש?
האם כל הגמולים המוכרים במשרד החינוך, ומאושרים בפורטל, ביה"ס מוכש"ר מתוקצב עליהם?
האם יש שעות נוספות למורים? משהו כמו 18 שעות בשנה למורה...

• הוסף לסימניות
18 שעות נוספות אני מקבלת וכן יש גם גמולי ריכוז. זה גם מופיע בטבלאות.אבל למוסדות שעברו לאופק אמורים להצמיד רפרנטים שאמורים ללוות את השנוי ולתת מענה לשאלות.
בעקרון אין הבדל בכלל בין המוכשר לכללי בתנאי השכר.

• הוסף לסימניות
18 שעות נוספות אני מקבלת וכן יש גם גמולי ריכוז. זה גם מופיע בטבלאות.אבל למוסדות שעברו לאופק אמורים להצמיד רפרנטים שאמורים ללוות את השנוי ולתת מענה לשאלות.
בעקרון אין הבדל בכלל בין המוכשר לכללי בתנאי השכר.
השאלה היא האם התקציב עבור הדברים האלו מועבר לבעלות?
אנחנו מכניסים ריכוזים לצוות, זה מאושר בפורטל, אך לא ברור לי האם אנחנו מתוקצבים על זה 100%.

• הוסף לסימניות
להבנתי כן.
למרות שאינני יושבת בחשבות שכר. אלא עובדת של הבעלות.
לא מאמינה שהייתי מקבלת שקל שלא היה מתוקצב עבורי.

• הוסף לסימניות
ביה"ס בו את עובדת הוא יסודי או על יסודי?

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום,
כמשמשת בתפקיד מרכזי במחלקת שכר בבי"ס חנ"מ מוכש"ר - עברנו ל"אופק חדש" לפני 3 שנים ועדיין אין בידינו את כל המידע הרלוונטי לגבי שכר המורים. גמולים, ריכוזים, שעות נוספות, ועוד..... - מחפשת מקור מידע מקצועי לנושא.
מדגישה כי מדובר במוסד המופעל ע"י עמותה רשומה, ביה"ס מוגדר כמוכש"ר.
אשמח לקבל אפשרויות התקשרות לקבלת המידע הנחוץ לנו.
תודה רבה!
תוכלי לפנות אלי

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה