מידע שימושי מחפשת מנקָה חרוצה במודיעין עילית

• פותח הנושא מפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מנקה חרוצה ויסודית לעבודות בית במודיעין עילית - עדיפות למנקה יהודיה.
אשמח להמלצות. תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת, כבר כמה חודשים, לא אכפת לי גם גויה.
אם יש למישהי המלצות, יותר מאשמח!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
סוכנות של מנקות:
אתי ירושלמי - 0533135000
רבקי שחטר - 0527001506
אתי יותר מומלצת
@מפ תעשי לי ליק ואני אמחק את הפרטים

• הוסף לסימניות
מחפשת מנקה חרוצה ויסודית לעבודות בית במודיעין עילית - עדיפות למנקה יהודיה.
אשמח להמלצות. תודה רבה
מחפשת דחןףףף עוזרת בית קבועה!
נאאאא

כל מידע יצקבל בברכה!

• הוסף לסימניות
כנ"ל
מחפשת בדחיפות באלעד
עדיף גויה
אשמח לכל בדל מידע

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גם מנקה במודיעין עילית
הייתה לי אחת במשך שנתיים וחצי והייתי ממש מרוצה
ופתאום נעלמה לפני חודשיים....
עברה לאשקלון.. בלי הודעה מוקדמת כמובן.
למתווכות שרשמו למעלה אין מה להציע.. הרבה מנקות עזבו ולא באות חדשות בגלל הקורונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה