עזרה מחפשת מצלמת CANON קומפקטית יד שנייה

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת מצלמת קנון SX610/620/720/730/740
לקנייה
מצב מצוין ולא משומש יותר מידי
הבנתי שחלק מהדגמים כבר לא מוכרים כי נגמרו ואלה שכן מוכרים במחירים גבוהים...
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בכמה את רוצה לקנות?
יש לי 730 במצב מעולה, שנעשה בה שימוש מועט. אני לא כל כך משתמשת בה (יש לי מצלמה טובה יותר) אני מתלבטת אם שווה לי למכור אותה.

• הוסף לסימניות
מצלמה 710
לא היתה הרבה בשימוש
מצב מכני מעולה

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניין,
אאפשר בהודעה פרטית - אני לא פרמיום.
תודה

• הוסף לסימניות
למכירה מצלמה sx 620 במצב חדש ממש כמעט ולא היה בשימוש נקנה לפני שנה בדיוק
כולל הרחבת אחריות של חברת mack לשלוש שני כולל נרתיק מעור יוקרתי
כל הקודם זוכה
מפרסמת כתובת מייל באופן זמני מוחקת עוד 15 דקות
b0548468294 # gmail.com

• הוסף לסימניות
בכמה את רוצה לקנות?
יש לי 730 במצב מעולה, שנעשה בה שימוש מועט. אני לא כל כך משתמשת בה (יש לי מצלמה טובה יותר) אני מתלבטת אם שווה לי למכור אותה.
ראיתי בעודפים של קנון ב300 דולר אבל חסר להם עכשו במלאי
המצלמה שלך במצב ממש חדש? נראה חדש חיצוני? אם כן אולי אני ארצה לקנות במחיר כזה

• הוסף לסימניות
בכמה את רוצה לקנות?
אפשר כתובת מייל?
אני מעונינת לקנות...

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת מצלמת קנון SX610/620/720/730/740
לקנייה
מצב מצוין ולא משומש יותר מידי
הבנתי שחלק מהדגמים כבר לא מוכרים כי נגמרו ואלה שכן מוכרים במחירים גבוהים...
תודה מראש
לי יש מצלמת 620 טובה אם את עדיין מעונינת לקנות צרי קשר0556758272 יש לי גם מצלמתG9חדשה!!!!!!!!!!אם את רוצה שאני מוכרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה