דרוש מידע מחפשת משפטים מהמקורות על זיווגים-

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל משפטים מהמקורות על זיווגים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!

ואני רוצה לכתוב ולהקליט שיר על הנושא..
אמממ
מעניין
זה לא יכביד על השיר פסוקים?

מה הנושא והרעיון הכללי שאת רוצה להעביר בשיר?

אולי ניתן לו במה בכתבה שלי?;)

• הוסף לסימניות
אמממ
מעניין
זה לא יכביד על השיר פסוקים?
אני לא חושבת שזה יכביד כי אני לא משתמשת בפסוק השלם אלא ברעיון של הפסוק
לדוגמא: "קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף"
אז אם אני אכניס בשיר את המילה ים סוף יבינו שלפסוק הזה התכוונתי.
מה הנושא והרעיון הכללי שאת רוצה להעביר בשיר?
אני רוצה בעצם לבטא את ההשתדלות שצריך לעשות בכל הצעה,
את המהלך של הפגישות שיש ציפייה ויש גם אכזבה,
ולבסוף יגיע אור...
אולי ניתן לו במה בכתבה שלי?;)
רעיון...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה' אישה לאיש...
לא טוב היות האדם לבדו
יוצאת בת קול ומכרזת-...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חבל, פחות קשור לכתבה...

זה כבר מתקרב..

בכל אופן הרבה הצלחה!
על מה את כותבת אולי זה יתאים למשהו אחר שרציתי לכתוב עליו ואז אולי אעשה את בשיר הזה...

• הוסף לסימניות
על מה את כותבת אולי זה יתאים למשהו אחר שרציתי לכתוב עליו ואז אולי אעשה את בשיר הזה...
יותר על שידוכים שנעשו כבר
עם דגש על מיוחדים ומחויכים יותר
המסר העיקרי שלכל אדם נקבע במדויק מי זיווגו..

• הוסף לסימניות
מה הקב"ה עושה מאז ששת ימי בראשית? יושב ומזווג זיווגים (כך אמר ר' יוסי בר חלפתא לאשה ששאלה אותו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה