מחפשת מתכון טוב לגלידת חלבה

• הוסף לסימניות
או מנה אחרונה אחרת מעניינת.
משעמם כבר עם הגלידות הפשוטות.
רוצה משהו שונה קצת.

תודה ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
גלידת חלבה פשוט וטעים
מוסיפים לבסיס הרגיל (קצפת עם ביצים וסוכר)חלבה מפוררת
על כל קצפת 200 גר' חלבה וכמובן אפשר יותר...
מעולה לאוהבי החלבה

יש לי עוד אחת עוד מעט אני אכת'

• הוסף לסימניות
העליתי באשכול המתכונים לר"ה מתכון לגלידת פרות בשלושה צבעים- קל ומיוחד במרקמו. חפשי שם.

• הוסף לסימניות
גלידת פקאן מענין אותך? אם כן - אעלה.
אגב, בדיוק ראיתי לפני רגע פרסומת בעלון שכונתי שעשית לתכשיטי מורגנשטיין - מאוד מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
יש גלידת וניל שהרוטב מעל עשוי מפרות יבשים מבושלים ואפויפ עם דבש וקינמון, פשוט מהמם
יש לקנות גליליות שאני ממלא בגלידת וניל או לחילופין אפשר את הגלידת וניל לגוון בתוספת אבקת נוגט

יש לי מתכון של גלידת חלבה אני מצרפת לך
יש גם מנה אחרונה של מוס שוקולד מהמם שיש לי
מוס מנגו

• הוסף לסימניות
רוחמה, תסרקי ותשלחי לי? תודה.
תיבי מוס שוקולד כבר עשיתי בראש השנה. לא בא לי שוב.
אסתכל על החלבה.
פשוט מתכון שאין לי חומרים עבורו בבית לא שייך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;864751:
יש גלידת וניל שהרוטב מעל עשוי מפרות יבשים מבושלים ואפויפ עם דבש וקינמון, פשוט מהמם

זה מעניין אותי, תוכלי לצרף מתכון? תודה

• הוסף לסימניות
אפשר את המתכון של הגלידה עם הפקאן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;864784:
אפשר את המתכון של הגלידה עם הפקאן?

1 ריצ
2 ביצים
1/4 כוס סוכר (במתכון המקורי כתוב לי 1/2 כוס, הפחתתי כי אני אוהבת פחות מתוק, לשיקולך)
כף סירופ מייפל
1/4 כוס פקאן שבור לחתיכות קטנות

1. להקציף ריצ'
2. בקערה שניה להקציף חלבונים תוך כדי הוספת הסוכר. אחרי שהקצף מתייצב, להוריד את המהירות ולהוסיף חלמונים, מייפל ופקאן
3. לאחד ולהקפיא

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בבקשה

• הוסף לסימניות
בבקשה עוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;864858:
תודה רבה! אני רוצה להכין את הרוטב פירות יבשים, יש לך מתכון לגלידה שמתאימה לו? אשמח אם תצרפי לי, תודה.
ומספר שאלות על הרוטב:
1. את קוצצת את הפירות או משאירה אותם שלמים?
2. מוסיפים נוזלים לפירות בבישול?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;865431:
תודה רבה! אני רוצה להכין את הרוטב פירות יבשים, יש לך מתכון לגלידה שמתאימה לו? אשמח אם תצרפי לי, תודה.
ומספר שאלות על הרוטב:
1. את קוצצת את הפירות או משאירה אותם שלמים?
2. מוסיפים נוזלים לפירות בבישול?
תודה

אני מצרפת לך מתכון לגלידת וניל
לגבי הפירות אני קוצצת אותם וחותכת חוץ מהצימוקים
בבישול ברור מכסים במים עד למעלה ומרתיחים ואז מעבירים לתבנית עם כל המצרכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה