בשרי מחפשת מתכון למנה עיקרית לצהרים עם בשר טחון שניתן להכין מראש ולהקפיא

• הוסף לסימניות
עדיף לא קציצות....
תודה רבה
כל רעיון שלא דורש מידי הרבה עבודה יתקבל בברכה!!!

• הוסף לסימניות
תמיד אפשר לטגן בצל ובשר טחון ולתבל לפי העין,
להוסיף קצת מים שלא יתייבש, לתת לזה זמן בישול,
לחלק ולהקפיא ולהוציא לפי הצורך,
אפשר לעשות מזה אח"כ חומוס בשר או פירה או כוסכוס,
בתיאבון!

• הוסף לסימניות
אני גם מטגנת בצל מוסיפה גזר / בטטה ובשר עם תבלינים ורטבים, אח"כ אפשר למלאות את זה בטורטיה, בעלי פילו או בבצק עלים. בצק עלים אני מקפיאה ושמה שוב בתנור, יוצא מעולה. מה שצריך טיגון - עדיף טרי.
גם פלפל ממולא בבשר ואורז אני מקפיאה

• הוסף לסימניות
אני גם מטגנת בצל מוסיפה גזר / בטטה ובשר עם תבלינים ורטבים, אח"כ אפשר למלאות את זה בטורטיה, בעלי פילו או בבצק עלים. בצק עלים אני מקפיאה ושמה שוב בתנור, יוצא מעולה. מה שצריך טיגון - עדיף טרי.
גם פלפל ממולא בבשר ואורז אני מקפיאה
מקפיאה פלפל ממולא אחרי בישול?

• הוסף לסימניות
וואו אני ממש מתרגשת
בקושי העליתי את השאלה וכבר כ"כ הרבה תגובות ורעיונות
תודה רבה לכל אחת שענתה!!!

• הוסף לסימניות
אני מכינה גם לחמניות ממולאות בשר, אבל זה יותר ארוחת צהריים קלילה ולא חלק מארוחה שלמה.
(לחמניה עם סלט)

• הוסף לסימניות
אני מכינה גם לחמניות ממולאות בשר, אבל זה יותר ארוחת צהריים קלילה ולא חלק מארוחה שלמה.
(לחמניה עם סלט)
מעניןן לא חשבתי על זה....
רגילה לתפריט של מנה עיקרית מחלבון+פחמימה+ירק....
למרות שבעצם זה אותו דבר אבל אם נוטלים ידים בבוקר אז אין חשק בצהרים שוב....

• הוסף לסימניות
אפשר מתכון או הסבר?
אחרי שהבשר מוכן לוקחים צלחת עם חומוס קנוי או ביתי (כמובן שעדיף ביתי...)
מחליקים ומעגלים את החומוס ובמרכז משאירים כמין בור ובתוכו מניחים את הבשר,
מומלץ יחד עם פיתות או לאפות

מצורף קישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה