דרוש מידע מחפשת נגר מומלץ! בירושלים

• הוסף לסימניות
לארונות מטבח. אבל מישהו ממש טוב
ובבקשה רק מנסיון.....
תודה

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על שאול כהן מנתיבות. עושה המון עבודות גם בירושלים.
עשה אצלנו במשפחה כמה מטבחים, ושמעתי על עוד כמה שעשו אצלו ומרוצים.
עבודה מקצועית, גימורים מעולים! מחירים סבירים בהחלט.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אנג'ל.
ערבי נוצרי מבית לחם.
עובד בירושלים המון ולקחנו בעקבות המלצות חמות.
עשה לנו מטבח מושלםםםםם!!!
במחיר מגוחך.

0569999610

• הוסף לסימניות
גם אני ממליץ בחום
נגר מעולה עם סבלנות יתר
עומד בזמנים
עוזר בתכנון מושלם של המטבח
לפעמים לא צריך מעצבת

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!
עיצוב יש לי כבר..
אני מחפשת מישהו שיוכל לעשות לי גם כל מיני חידושים שיש היום.
הוא גם טוב לזה??

• הוסף לסימניות
אנג'ל.
ערבי נוצרי מבית לחם.
עובד בירושלים המון ולקחנו בעקבות המלצות חמות.
עשה לנו מטבח מושלםםםםם!!!
במחיר מגוחך.

0569999610
אתם בירושלים? אפשר לראות תמונות של המטבח באישי? איך הגימורים? כמה זמן המטבח כבר בשימוש?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לתמונות באישי.
גם של שאול כהן וגם של אנג'ל...
זה מאוד יעזור...
תודה!

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על רפי אוחיון.
שרות ויחס מעולים ומחיר נמוך משמעותית.
המטבח עדיין לא גמור אבל נראה עבודה מדויקת ויפה וכך גם ראיתי ושמעתי לפני שלקחתי אותו.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על רפי אוחיון.
שרות ויחס מעולים ומחיר נמוך משמעותית.
המטבח עדיין לא גמור אבל נראה עבודה מדויקת ויפה וכך גם ראיתי ושמעתי לפני שלקחתי אותו.
היי... מקפיצה, יש לך מספר טלפון שלו? שמעתי עליו מעוד מישהי ומחפשת מייל או טלפון שלו, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה