בקשה מחפשת נשים/בנות שרוצות להצטרף/להאזין לקו הישועות לזכות זוג המצפה לישועה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה נשים ובנות יקרות
יש לנו זוג במשפחה שחוגג השבוע 6 שנות נישואין עדיין בהמתנה לילדים
אני מנסה לצרף כמה שיותר בנות או נשים שתתחלנה לשמוע את ההלכה בקו הישועות שמספרו 0733834050
מכ' אדר עד ר"ח אייר בעז"ה
בגלל שהימים ימי ניסן עמוסים נערוך מס' הגרלות בין כל הנשים והבנות שתשמענה בס"ד 40 יום.
אשמח לשמוע מי יכולה
יעזור לי מאד ובעז"ה ישועות אצל כולם

• הוסף לסימניות
אני מנסה לצרף כמה שיותר בנות או נשים שתתחלנה לשמוע את ההלכה בקו הישועות שמספרו 0733834050
בגלל שהימים ימי ניסן עמוסים נערוך מס' הגרלות בין כל הנשים והבנות שתשמענה בס"ד 40 יום.
אשמח לשמוע מי יכולה
אני באמצע משהו אחר אבל אשמח להצטרף ולהתפלל גם עליהם
ישועות בקרוב!!

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד נשים/בנות

• הוסף לסימניות
אני השתדל להקשיב בעז''ה בלי נדר 40 יום לזכותם.

• הוסף לסימניות
כמה דקות זה?
3 דק'
יש לנו גם פרסים קטנים
כרגע הפרסים הם:
3 הגרלות ע"ס 200 שח מזומן בהעברה בנקאית בעז"ה
2 הגרלות על מצלימה מדפיסה לילדים ,
50 שח בקצפת/קפוצ'ינו
משאיבת חלב חשמלית
משחק יפה לתינוק +מחזיק מוצץ ועוד (יש לנו נשים ובחורות בכל הגילאים)

• הוסף לסימניות
תיקון קטן-קו הלכות צניעות ושמיעת סיפורי ישועות.
האזנה לקו דבר חשוב ומבורך אך אינו מבטיח ישועה מיידית כמו בכספומט.
חכמים היזהרו בדבריכם!

• הוסף לסימניות
תיקון קטן-קו הלכות צניעות ושמיעת סיפורי ישועות.
האזנה לקו דבר חשוב ומבורך אך אינו מבטיח ישועה מיידית כמו בכספומט.
חכמים היזהרו בדבריכם!
זה ממש לא כספומט אבל כבר נאמר אין מי שומע לי ומפסיד הישועה מגיעה בדיוק בזמן שה' החליט שזה טוב לנו אבל ההתחזקות והקירבה לה' זה לנצח נצחים
אני מפרסמת את הנס האישי שלי שיהיה לתועלת ולחיזוק עבור כולם...
אני מקשיבה לקו כבר קרוב ל-3 שנים ומאד מאד נהנית!!
שמעתי מישהי בקו שאמרה "כי חיזק בריחי שעריך"-כשמתחזקים בסגירת פתחי צוואר -שנקרא עצם הבריח זוכים ל"ברך בניך בקרבך"
מאד נהניתי מזה והתחלתי להקפיד על סגירת פתח צוואר ע"י סיכה ששמה מאחורה גם בבגדים. בכותנות וכו' ממש השתדלתי להקפיד על פתח צוואר סגור וב"ה "על ניסך שבכל יום "זכיתי ללדת בשנה ו-3 חודשים 2 בנים בריאים חיים ושלמים ב"ה -ממש זכיתי ל"ברך בניך בקרבך" שבעז"ה אזכה לעוד ילדים חיים בריאים קיימים ושלמים
ולישועות לכל עמך בית ישראל

• הוסף לסימניות
2 נשים
אשמח לשמוע מי יכולה
מצטרפת אני ועוד חברה שלי.
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
אני מחייגת והוא אומר להקיש סיסמא
תלחצי 2448# ואח"כ 5
ואז את לוחצת 1 לשמיעת ההלכה היומית
האמת אני מאד אוהבת לשמוע גם את הסיפורי נשים בשלוחה 72 או את שלוחה 743 שזה סיפורים של נשים מתחזקות ובעלות תשובה זה ממש מרתק!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה