עזרה מחפשת סיפור יהודי עם המסר תהיה מה שאתה יכול ובזה תהיה הכי טוב

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות סיפור עם המסר תיהיה מה שאתה יכול ובזה תיהיה הכי טוב,
(מסר של סנגור עצמי)
תודה רבה!
לא סיפור אבל משפט עם המסר הזה:
''וידע זאת כל האדם. אני עם כוחותי ותכונותי, פרצוף פני וסגולות נפשי, יחידי בעולם. בין כל החיים עכשיו אין אחד כמוני. בדורות שעברו לא היה כמוני ועד סוף כל הדורות לא יהיו. ואם כך בודאי הקב''ה שלחני לעולם בשליחות מיוחדת ששום אחר אינו יכול למלאותה. רק אני בחד פעמיותי''.
הרב וולבה זצ"ל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אבל אני מחפשת דווקא סיפור,
יש למשהו?
הסיפור הוא לבנות חנ"מ ברמה גבוהה
תודה

• הוסף לסימניות
המעשה הידוע ברבי זושא מאניפולי שאמר: בשמים לא ישאלוני למה לא הייתי משה רבינו או הבעל שם טוב, בשמים ישאלוני למה לא הייתי זושא.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום,
התקנתי כמות גדולה של ספוטים (בערך 55) לפני שנתיים וחצי אצלי בבית בחלל של הסלון, מטבח ופרוזדור.
סוג הספוט שקניתי הוא איכותי , קניתי מחנות פה ספוט מומלץ, זה הדגם

כל כמה חודשים אני מוצאת את עצמי עם בערך 8 ספוטים שמפסיקים לעבוד ,
שלחתי עד עתה לתיקון וכעת עברה האחריות, ואני לא רוצה סתם לקנות עוד מבלי שאני מבינה מה הבעיה.

אשמח לחוות דעת, מה יכולה להיות הבעיה?
האם יכול להיות שיש משהו בחשמל שגורם לספוטים נזק?
או שככה זה וכל כמה חודשים הגיוני שנהרסים כמה ספוטים וצריך לתקן/לחדש?
לי נשמע לא הגיוני..

תודה
  • תודה
Reactions: צפונבון1 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה