התייעצות מחפשת עצה ותושיה מול התנכלות של העיריה

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוציא תו חניה בירושלים (כבר 5 שנים שיש לי תו חניה באותה הכתובת)
השנה שלחתי שוב בקשה להוציא תו חניה לשנת 2025-2026
והם אומרים לי בהודעת מייל לקונית שהרחוב שלי לא נמצא ברשימת הזכאים לקבלת תו חניה!o_O
איך זה יכול להיות?? האם יש מצב כזה? לא שיניתי כתובת כבר 5 שנים ותמיד קיבלתי תו
כל הרחובות סביבי מאוד עמוסים כולם עם כחול לבן חניה בתשלום, אין אפשרות כמעט לחניה בלי כחול לבן, אז גם עשו כחול לבן וגם אין אפשרות לתו חניה? תמהני??! אני לא משלמת ארנונה ולא מגיע לי שירות מינמלי? אם אין אפשרות לתו חניה, שיורידו את הכחול לבן מכל הרחובות סביבי.

האם זה התנכלות שלהם, או אכן יש שינוי בנהלים ויש רחובות שאין להם אפשרות לתו חניה? מחיפוש בגוגל לא מצאתי מידע על רחובות כאלו.
התקשרתי אליהם ונציג ערבי שלא יודע מימנו ושמאלו לא ידע מה לומר לי, רק להגיע לעיריה (מה הקשר??) תוך כדי אני שומעת אותו ברקע מדבר עם זו ששלחה לי את המייל- שהיא צועקת שאין לי מה להגיע...
ממש חלם
מחפשת עצה ותושיה מה אוכל לעשות בנידון, היות שהשנה נגמרת ואני נותרת בלי תו... וכבר נגמרה לי האנרגיה מולם...o_O
תודה לכל המייעצים מראש (y)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע בעיקר אם מישהו נתקל בזה- שאמרו לו שהרחוב שלו לא זכאי לתו חניה, אחרי שכמה שנים היה לו תו חניה באותה הדירה. ואיך אפשר לברר שהרחוב שלי אכן זכאי לתו חניה?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע בעיקר אם מישהו נתקל בזה- שאמרו לו שהרחוב שלו לא זכאי לתו חניה, אחרי שכמה שנים היה לו תו חניה באותה הדירה. ואיך אפשר לברר שהרחוב שלי אכן זכאי לתו חניה?
אולי תעלו את שם הרחוב וככה אנשים יוכלו לומר אם קיבלו או לא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה