דרוש מידע מחפשת פאנית טובה באזור גאולה!!

• הוסף לסימניות
לסירוק או רכישת פאה?

• הוסף לסימניות
חיה שינברגר

• הוסף לסימניות
חיה שינברגר
לסירוקים עמידים הייתי ממליצה לך ללכת לפאנית פרטית ולא לסלון פאות גדול.
ככה תהיי בטוחה שהפאה שלך (וגם את) מקבלות את מקסימום היחס ושום דבר לא מתפספס....

בעבר השארתי את הפאה שלי אצל חיה ופשוט שכחו לחפוף אותה בזמן והודיעו לי ביום חמישי בצהרים שהיא רטובה ואין להם דרך לייבש ולסרק אותה ולכן התור שלי מבוטל, ונתקעתי בלי הפאה.
אם היה לי אירוע באותו שבת כנראה הייתי אומללה מאוד (גם כך זה היה מקרה לא נחמד במיוחד)

יש באזור מקור ברוך (ברחוב בר גיורא כמדומני) את אחת העובדות המעולות של חיה.
שאם תבואי אליה באופן פרטני כנראה שתקבלי יחס וסירוק טוב יותר

• הוסף לסימניות
לסירוקים עמידים הייתי ממליצה לך ללכת לפאנית פרטית ולא לסלון פאות גדול.
ככה תהיי בטוחה שהפאה שלך (וגם את) מקבלות את מקסימום היחס ושום דבר לא מתפספס....

בעבר השארתי את הפאה שלי אצל חיה ופשוט שכחו לחפוף אותה בזמן והודיעו לי ביום חמישי בצהרים שהיא רטובה ואין להם דרך לייבש ולסרק אותה ולכן התור שלי מבוטל, ונתקעתי בלי הפאה.
אם היה לי אירוע באותו שבת כנראה הייתי אומללה מאוד (גם כך זה היה מקרה לא נחמד במיוחד)

יש באזור מקור ברוך (ברחוב בר גיורא כמדומני) את אחת העובדות המעולות של חיה.
שאם תבואי אליה באופן פרטני כנראה שתקבלי יחס וסירוק טוב יותר
איך אני מגיעה אליה?
מספר?

• הוסף לסימניות
יש את משי וויגס של אסתר בלוי בכיכר השבת.
אוהבת את הסירוק שלהם. חזק, מחמיא ומותאם אישית

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כמה עולה לכם סירוק פאה במקומות שציינתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה