דרוש מידע מחפשת: פח אשפה שמתאים למתחת לכיור חצי עיגול באמצע

• הוסף לסימניות
מחפשת אם יש כזה דבר של פח אשפה בארון מתחת לכיור שיש שם את הצינור נפלסטיק של הניקוז שבאזור הזה יהיה כמו נכנס פנימה שיהיה מקום לניקוז ובצדדים ימשיך אחורה? אם יש אשמח שישתפו אותי בידיעה

• הוסף לסימניות
מחפשת אם יש כזה דבר של פח אשפה בארון מתחת לכיור שיש שם את הצינור נפלסטיק של הניקוז שבאזור הזה יהיה כמו נכנס פנימה שיהיה מקום לניקוז ובצדדים ימשיך אחורה? אם יש אשמח שישתפו אותי בידיעה
פחי האשפה כבר מזמן חלק בלתי נפרד מהריהוט במטבח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
פחי האשפה כבר מזמן חלק בלתי נפרד מהריהוט במטבח
באמת? מעודד!
יש להם עיצוב אחר? כי גם אני מחפשת

• הוסף לסימניות
אנחנו חתכנו את הפח באמצע מעט (כמה ס"מ) והפח נכנס למקומו ללא פגיעה בסיפון הניקוז

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר תמונה?

יש קישור? תודה!
אשמח גם
מזה נקרא שהפח הוא רהיט בבית
יש גם דרך למנוע את הריחות שהוא מדיף, במטבח המפואר שעוצב
זה בשלוף מהרשת
יש אין ספור דגמים עם/בלי רגליים
המון צבעים וחומרים
זה המפרט שכתוב על המוצר:

• יבואן רשמי
  • טריקה שקטה
  • עיצוב ייחודי ויוקרתי המוסיף טאץ עיצובי לכל בית
  • לא משאיר טביעות אצבע
  • ללא מגע בפח, סטרילי והגייני, פתרון מושלם לימי הקורונה
  • מותאם לשקיות הקיימות בשוק עם טבעת אחיזה המאפשרת כניסה והוצאה נוחה
  • מונע ריחות לא נעימים
  • בסיס ייחודי בעל 4 רגליים לנוחות מרבית בשטיפה ובניקיון
  • מנגנון שבת - כיבוי המנגנון ואפשרות לפתיחה ידנית

x-large.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה