כללי מחפשת פרגות למודעה

• הוסף לסימניות
אולי פרגים- מלשון פרג יש כזה פרח,
פרגים בשומרון-

קבצים מצורפים

• 300px-Pereg_008.jpg
    KB 9.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הכונה שלי היתה פרגוד ובמקום כתבתי פרגות טעות קטנה ודימיון מופרז
שבוע טוב לכולם ומבורך

• הוסף לסימניות
צריך לנעוץ את האשכול...

• הוסף לסימניות
סליחה קרול מראש שאני באה בקטע של הערה....
אבל זה לגמרי לא אישי.

אני פונה לכל אותם פותחי הודעות ובקשות שמבקשים תמונה או כל עזרה שהיא, ויש עוד כאלה שכותבים דדדדדדחחוף!!!!!!!!!!!
ואז פשוט נ ע ל מ י ם !!!!
זה נראה לי כ"כ חסר אחריות וזלזול בלב הטוב של החברים שנענים ברצון ובשמחה, ומבקש ההודעה נזכר לחחזור כעבור כמה ימים.
שוב, בלי קשר אלייך קרול, רק נקודה למחשבה לכולנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;1228890:
סליחה קרול מראש שאני באה בקטע של הערה....
אבל זה לגמרי לא אישי.

אני פונה לכל אותם פותחי הודעות ובקשות שמבקשים תמונה או כל עזרה שהיא, ויש עוד כאלה שכותבים דדדדדדחחוף!!!!!!!!!!!
ואז פשוט נ ע ל מ י ם !!!!
זה נראה לי כ"כ חסר אחריות וזלזול בלב הטוב של החברים שנענים ברצון ובשמחה, ומבקש ההודעה נזכר לחחזור כעבור כמה ימים.
שוב, בלי קשר אלייך קרול, רק נקודה למחשבה לכולנו.

אולי היא פשוט התביישה מרוב הצחוקים על חשבונה?
יש בארץ גם עולים חדשים, והעברית שלהם לא תמיד מושלמת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1228897:
אולי היא פשוט התביישה מרוב הצחוקים על חשבונה?
יש בארץ גם עולים חדשים, והעברית שלהם לא תמיד מושלמת
צודקת!
אני חוזרת בי מהתגובה הזו דווקא באשכול הזה.

אבל באופן כללי היה חשוב לי להדגיש זאת.
אז קרול, סליחה! זה בלי קשר למה שהלך פה.
ומצידי שימחק האשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה