מחפשת צלמת בתקציב נמוך

• הוסף לסימניות
הבת שלי מתקרבת לגיל 3
אז מה אם היא לא בן? התלתלים הבלונדיניים ישארו לעד בעז״ה.

אני רוצה לעשות לה בוק יפהפה.
ידיים לעיצוב אלבום יש לי וגם נסיון טוב. מצלמה טובה גם, אבל היא לא מקצועית :rolleyes:

מחפשת צלמת לצילום חוץ קצרצר, בתקציב נמוך.
אין לי הרבה תקציב לזה, מתאים לי מתחילה או תמורת אישור פרסום, ברטר או כל משהו אחר, אני גמישה והילדה יפהפיה, פוזיונרית וזורמת.
אה והקולקשן מוכן, יכול להיות גם אחרי פסח. מתי שנוח לך.

מירושלים

רק בלי להרביץ לי, בבקשה. טוב?

• הוסף לסימניות
הי
אשמח לפרטים יותר מדויקים
איפה את גרה?

• הוסף לסימניות
תתעלמי מהתשובה הקודמת....
עניתי לך מהשם משתמש של אחותי.....

הי
אשמח לפרטים יותר מדויקים
איפה את גרה?

שלחי לי פרטים למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
כמה זה תקציב נמוך?

• הוסף לסימניות
אני מכירה בירושלים צלמת מקסימה מתחילה שיש לה גישה מיוחדת לילדים ונראה לי ונראה לי שהמחירים שלה עדיין נמוכים פל'0504153415

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, מחפשת גם צלמת מתחילה במחיר מוזל, עדיפות לביתר עילית עם אופציה לירושלים או בית שמש, לצלם 3 ילדים, הרבה תמונות, בסטודיו או בחוץ,

• הוסף לסימניות
בירושלים יש את אתי עקשטיין צלמת אלופה ועם מחירים הגיוניים:
054-8402570

• הוסף לסימניות
בירושלים יש את אתי עקשטיין צלמת אלופה ועם מחירים הגיוניים:
054-8402570

• הוסף לסימניות
הניק ברכי.
קל לזהות אותה בפורום הצלמים כי יש אייקונים של לבבות בשם הניק שלה.

מצלמת מדהים, והמחירים שלה סבירים וזולים ממש.

• הוסף לסימניות
היי אני צלמת בירושלים הטלפון שלי:0533183345 נשתמע...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת צלמת שתגיע לצלם ילדים במעון עם אפשרות למגנט
מי שמכירה בירושלים אשמח...

• הוסף לסימניות
אני תלמידה לצילום בבבית ספר אומן, מסיימת את הלימודים, ואשמח לעשות לך צילומים.
0548463643

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruti young;2479161:
אני תלמידה לצילום בבבית ספר אומן, מסיימת את הלימודים, ואשמח לעשות לך צילומים.
0548463643
ממליצה על רותי ... מצלמת נהדר .. זורמת וסבלנית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה