מחפשת צלמת חלאקה בירושלים דחוף!!

• הוסף לסימניות
מחפשת צלמת ילדים לתמונות חלאקה בירושלים במחיר מוזל אשמח להצעות והמלצות

• הוסף לסימניות
צילמתי את בני לפני יומיים והי לנו ממש כיף.............נהננו מכל שניה, ממליצה לכולם בחום.
היא הייתה כ"כ עדינה וזורמת.
קוראים לה ריקי, וזה כתובת המייל שלה:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מחפשת צלמת ממש מתחילה שלוקחת מחיר ממש מוזל אפילו באזור של 500< 700 שקל

• הוסף לסימניות
במחיר הזה את יכולה למצא גם לא מתחילה

• הוסף לסימניות
עם את רוצה יש לי חבילה ב700 ש"ח נשאר לי מקום אחד לפני ל"ג בעומר
אני מביתר והנה המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מוזמנת ליצור קשר

• הוסף לסימניות
אני מירושלים - מעלות דפנה,
את מזומנת אלי לסטודיו, [יש אפי' מבצע...]
פרטים במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0527181528

• הוסף לסימניות
אני מירושלים,
את מוזמנת ליצור איתי קשר:)
0527696980
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
טובה

• הוסף לסימניות
גם אני מירושלים.

יש לי חבילה יפה מאוד במחיר הזה.
(אלבום הדבקה/דיגיטלי במעט יותר).

תוכלי ליצור איתי קשר - אם לא הסתדרת כבר 054-8589811

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה