מידע שימושי מחפשת קורס תפירה בב"ב לנשים

• הוסף לסימניות
איפה אפשר ללמוד תפירה בב"ב??
מכירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1455667:
מכירה מכון 'מילר'- מקום מצוין!
אני לא מצליחה למצוא אותם
יש לך יותר פרטים?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1455752:
אני לא מצליחה למצוא אותם
יש לך יותר פרטים?
תודה!
היי הנה המיספר..
נחמי-050-4154042
או 03-5784042
את יוצאת מישם יודעת פיקס ולא מדברת על האוירה והיחס..
אני טוענת שהם לוקחים מחיר סטנדרתי לגמרה.. יש כאלה שטוענים שזה יקר..
אבל את יודעת מה המישפט שלי?
'אני לא מספיק עשירה בשביל לקנות זול...'-וזה נכון!!
הצעה אישית תסגרי עם מקום בטוח שאת תצאי יודעת 100% מאשר מקום זול שתצאי ..מאוכזבת...הרבה הצלחה!! תהני.:):):):)

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאוד על חיה טרופר מרח' רשב"ם
מלמדת יסודי, מעולה ומקיף. יש לה שיטה יעילה מאוד
והיא הוציאה עשרות תלמידות תופרות ספץ'!!!
שלא לדבר על האישיות המדהימה, היה כיף ללמוד אצלה.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאוד על חיה טרופר מרח' רשב"ם
מלמדת יסודי, מעולה ומקיף. יש לה שיטה יעילה מאוד
והיא הוציאה עשרות תלמידות תופרות ספץ'!!!
שלא לדבר על האישיות המדהימה, היה כיף ללמוד אצלה.
אשמח לשמוע עליה אני גם מחפשת ללמוד תפירה ותדמיתנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה