מחפשת קריין באנגלית

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להמליץ על קריין באנגלית שמתאים לסרט תדמית?
תודה רבה, קצת דחוף.

• הוסף לסימניות
אני הקלטתי מישהו מקריין באנגלית, אם אתם מעוניניים אשמח לשאול אותו תכתבו לי בפרטי.
אציין שזה מישהו שאני הכרתי באופן אישי והוא לא מקריין לפרנסתו אבל נראה לי שלא תהיה לו בעיה אם אקליט אותו שוב.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בס"ד

הקלטה של סטפן לסרט תדמית.

מי שרוצה יוכל לפנות אליי לפרטי ואתאם הקלטת קריינות באנגלית.

להלן דוגמא קצרה:

קבצים מצורפים

• Stefan.mp3
    KB 855.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
רבותי, אין על ראובן מילר מאשדוד.

פשוט חזק במיוחד.

• הוסף לסימניות
המבטא של סטפן לא נשמע אורגינל, בדוגמא שהעלית

• הוסף לסימניות
אותי זה סיפק לא חיפשתי משהו אחר. המחיר שווה כל שקל.
אצל אחרים המחירים בשמיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי בלר;952849:
המבטא של סטפן לא נשמע אורגינל, בדוגמא שהעלית
אם כבר את כותבת, ויושבת לך בשקט, אז שתדעו, נחמי היא תותחית בקריינות! אמנם, היא אישה, אבל, בקריינות של נשים אין כמוה!!! גם בעברית וגם באנגלית!
בלינק המצורף יש דוגמא של קריינות שלה.
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=718763&postcount=31

• הוסף לסימניות
בס"ד

אגב, סטפן הוא גם המתרגם שלנו לטקסט באנגלית.
והוא גם לא מפציץ מחירים, כמו אחרים...
אבל טוב הוא לא עוסק בזה לפרנסתו אלא רק מתי שצריך.
הוא לוקח מחירים סבירים לחלוטין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה