דרוש מידע מחפשת רעיון והמלצות במה כדאי לעבוד היום??

• הוסף לסימניות
אני כרגע בשנה ג'
עדיין לא נשואה- לא בלחץ על כסף....
למדתי הוראה וחינוך מיוחד במטרה לראות אחר כך לאיזה כיוון אני לוקחת את זה....
ואפשר לומר שהתבלבלתי לגמרי....
אני מאוד אוהבת אקשן, חידוש, סיפוק ושליחות...
סוג- תוכניות, הרקדות, ריכוז חברתי, הוראה, סדנאות, אומנות, תכשיטנות, חוגים וכו'...
השאלה - אם לפתוח משו עצמאי? - זה בטוח דורש כסף בהתחלה, רווחי? מבטיח? איפה אפשר להיות שכירה בכזאת עבודה?
בקיצור אם מישהי יכולה לעשות לי סדר בעניינים זה יהיה מושלם.....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הי,
כעצמאית, אשמח לענות לך מהמבט שלי.
אני מאוד ממליצה ושמעתי מהרבה,
תמיד בהתחלה כדאי לשלב עמצאית ושכירה,
דבר ראשון כדי לראות אם מתאים להיות עצמאית, דבר שני כדי לצבור נסיון
ולשאלתך, כן, לפתוח עסק עולה כסף,
אם זה יעוץ עיסקי שאני מאוד ממליצה לך ללכת(אם את שואלת אותי לכי ליעל פיינגולד, היא אלופה)
ואז יש לך את כל הבנית מוצר שזה גם יכול להיות הוצאות(אם את מוצאה חוברות בתחום שלך וכו', סתם זרקתי רעיון)
ויש לך הוצאות פירסום גרפיקה וכו',
לא כותבת לך כדי להוריד אותך מהרעיון,
לגמרי מעודדת להיות עצמאי! אבל כל אחד שמתאים לו.

סתם אני מגיבה לך לגבי מה שכתבת שאת לא לחוצה על הכסף כרגע כי את לא נשואה.
זה טוב, אף פעם אל תיהי לחוצה מכסף,
אבל תנצלי עכשיו את ההזדמנות הזו שאת רווקה ותיכנסי חזק לעולם התעסוקה
כי אחכ' אין זמן לחשוב פשוט צריך עבודה , ואין כסף אם לא מייצרים אותו... (מנסיון : )

ואת האקשן שאת אוהבת את מאוד יכולה לשלב משהו עם ההוראה , בתור רכזת חברתית, או מפיקה וכו'..

הרבה הרבה הצלחות, ותתפללי, שה' יכוון אותך בהכי טוב בשבילך(זה הדבר הראשון)
תמר

• הוסף לסימניות
ממליץ לך להכניס את כל הנתונים לצאט בינה מלאכותית ולבקש המלצות.. תתפלאי כמה זה עוזר. כמה שתכניסי יותר נתונים תקבלי תשובה יותר מדויקת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הי,
כעצמאית, אשמח לענות לך מהמבט שלי.
אני מאוד ממליצה ושמעתי מהרבה,
תמיד בהתחלה כדאי לשלב עמצאית ושכירה,
דבר ראשון כדי לראות אם מתאים להיות עצמאית, דבר שני כדי לצבור נסיון
ולשאלתך, כן, לפתוח עסק עולה כסף,
אם זה יעוץ עיסקי שאני מאוד ממליצה לך ללכת(אם את שואלת אותי לכי ליעל פיינגולד, היא אלופה)
ואז יש לך את כל הבנית מוצר שזה גם יכול להיות הוצאות(אם את מוצאה חוברות בתחום שלך וכו', סתם זרקתי רעיון)
ויש לך הוצאות פירסום גרפיקה וכו',
לא כותבת לך כדי להוריד אותך מהרעיון,
לגמרי מעודדת להיות עצמאי! אבל כל אחד שמתאים לו.

סתם אני מגיבה לך לגבי מה שכתבת שאת לא לחוצה על הכסף כרגע כי את לא נשואה.
זה טוב, אף פעם אל תיהי לחוצה מכסף,
אבל תנצלי עכשיו את ההזדמנות הזו שאת רווקה ותיכנסי חזק לעולם התעסוקה
כי אחכ' אין זמן לחשוב פשוט צריך עבודה , ואין כסף אם לא מייצרים אותו... (מנסיון : )

ואת האקשן שאת אוהבת את מאוד יכולה לשלב משהו עם ההוראה , בתור רכזת חברתית, או מפיקה וכו'..

הרבה הרבה הצלחות, ותתפללי, שה' יכוון אותך בהכי טוב בשבילך(זה הדבר הראשון)
תמר
וואו
תודה רבה רבה על התשובה המפורטת!!
עוד שאלה- בכל הפעלה של סדנאות- צריך להתמקצע קודם?
זאת אומרת אי אפשר לדלג על השלב של הלימודים? גם אם יש לי ידיים טובות או שזה בא עם התנסויות??
אני מדברת על סגנון סדנאות כמו- אפוקסי, תכשיטנות, ציור אומנות וכו'
(ואני די אומנותית...)

• הוסף לסימניות
בשמחה
אם את רוצה להעביר חובבני,
אז בדרכ' את לא צריכה להתמקצע,
כמו חוגים בבתי ספר, מתנסים וכו',
(אני מאמינה שיש מתנסים יותר ברמה שכן אולי ישאלו אותך על ידע מקצועי,)
אבל אם את מוכשרת, ואת אוהבת את זה,
ואת צריכה גם לדעת קצת לשווק את עצמך
זה ממש יכול ללכת

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי, בשלב הזה כדאי לך להיות שכירה.
תביני איך שוק העבודה פועל מבפנים. תלמדי מה עולם העבודה דורש.
מומלץ לעשות את זה כשיש לך זמן ואנרגיה להשקיע. לחוות, וקצת להתמכר לעבודה בלי עול.
אני פוגשת הרבה פעמים בנות ונשים בשנים הראשונות שלהן בעבודה וזה לא קל. לימודים ועבודה זה שני עולמות ומה שנראה יפה כיף ומבטיח בתיאוריה, יכול מאד לאתגר מבפנים. הדרישות בעולם העבודה (והרווחי במיוחד) הן ממש שונות מהלימודים ואין דרך אחרת ללמוד חוץ מאשר מהניסיון.
הרבה פעמים הניסיון גם עוזר לכוון מה את אוהבת לעשות, אילו מחירים את מוכנה לשלם, מה את מרוויחה מכל דבר וכמה את שווה בעולם העבודה.
לדעתי, אחרי שתתנסי בעבודה אמיתית. תוכלי להתפתח ולחשוב על עבודה כעצמאית. ותדעי מה את נותנת, כמה זה שווה בשוק וכמה שווה לשלם לעובדות תחתיך או לתמחר ללקוחות.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה