התייעצות מחפשת רעיון למתנה לגננת רווקה (צעירה). סביבות 100 שקלים

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
ארנק/תיק
כרטיס כארד שופ או גיפט כארד
בושם
ספר בישול

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
אני תמיד קיוויתי לקבל ספרים, אבל רק החברה הטובה שלי עשתה כך. במקום זה קבלתי כל מיני מתנות שלא היה לי בהם צורך....

• הוסף לסימניות
תלוש בbuyme או כרטיס מתנה אחר עם אופציות לבחור לעצמה את הפינוק..

• תודה
  • הוסף לסימניות
בטח תוכלו למצוא משהו בקטלוג שלנו...
פרטים בחתימה

• הוסף לסימניות
אחותי קיבלה פעם כרבולית מהממת מפריד וזה היה מאד שימושי ומפנק בשבילה, היא קיבלה עוד מתנות אבל אני זוכרת שזו היתה מתנה שממש קלעה לטעמה.

• הוסף לסימניות
ראיתי ב13 אווניו מגבות מותגים מהממות באריזת מתנה

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני פעם נתתי שובר בקצפת,ערכת מוצרי אפיה (הגננת אהבה את התחום)
אבל עכשיו יש לי מטפלת רווקה שזה לא הסגנון שלה ואני באמת לא יודעת מה לתת

• הוסף לסימניות
שובר מנה על 100 שח יש של BUYME ויש גם בערים החרדיות שוברים שתקפים למגוון חנויות
נראה לי יותר מכובד מכסף והיא תקנה משו לטעמה

• הוסף לסימניות
אם זה היה בשבילי כשהייתי רווקה אז גיפטכארד לחנות ספרים. כסף מצטבר ולא באמת קונים לעצמי מתנה בזכות הכסף הנוסף.
משא"כ שובר.
מצד שני, לפעמים שובר זה תקוע כי לא מוצאים מה לקנות בו.
בחנות ספרים זה לא יכול לקרות לי (לא למצוא מה לקנות)

איזה מקסימה שאת ככה משקיעה מחשבה בהכרת הטוב!

• הוסף לסימניות
מה שכן, אל תניחי שבטוח ערכת קרמים זה משהו שכל אחת תשמח לקבל. לי למשל יש המון קרמים שווים מאוד ששוכבים כאבן שאין להם הופכין. אני לא מתחברת לקונספט. (למעט קרם פנים וידיים, אבל מה שקיבלתי זה לגוף...)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
עזרתם לי להבין שכנראה אין לי מה לתת לה חוץ מכרטיס מתנה...
(או אולי לנסות לגשש אצל המשפחה שלה אם היא אוהבת לקרוא או לאפות)

• הוסף לסימניות
מפיץ ריח לחדר/סבונים ריחניים+פרלינים

• תודה
  • הוסף לסימניות
מה שכן, אל תניחי שבטוח ערכת קרמים זה משהו שכל אחת תשמח לקבל. לי למשל יש המון קרמים שווים מאוד ששוכבים כאבן שאין להם הופכין. אני לא מתחברת לקונספט. (למעט קרם פנים וידיים, אבל מה שקיבלתי זה לגוף...)
אני לעולם לא מניחה כזה דבר בטעות
אני תמיד תוהה לעצמי איזה מתנה מוזרה זה ומי בכלל משתמש בזה :) :)

• הוסף לסימניות
תכל'ס-
בתור מורה רווקה++++
מקבלת תמיד קרמים שנערמים(השנה אני ואמא שלי הגננת- זרקנו יחד 2 אשפתונים מפוצצים בערכות שכבר יבשו... בכל פעם שמרתי לנדוניה:)
ממש נהנתי מהרעיון של שובר למסעדה טובה!
הלוואי עלי!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה