מחפשת רעיון לקישוט סוכה

• הוסף לסימניות
תעסוקה ל-3 ימים לילד בן 9 מוכשר מאוד.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
היה במרוה לצמא רעיון שנראה לי מאד מתאים לגיל. (אין לי סורק להעלות לך)

אם את גרה בבני ברק יש את צורה וצבע עם ערכות מוכנות ותמונה איך זה אמור לצאת
הבן שלי עשה ויצא מאד מוצלח

• הוסף לסימניות
היה במרוה לצמא רעיון שנראה לי מאד מתאים לגיל. (אין לי סורק להעלות לך)

אם את גרה בבני ברק יש את צורה וצבע עם ערכות מוכנות ותמונה איך זה אמור לצאת
הבן שלי עשה ויצא מאד מוצלח

• הוסף לסימניות
אני נתתי לילד בגיל זה לחפש חתיכה של קורת עץ, לשייף (שלא יהיו מזה קוצים...) לדפוק מסמרים קטנים (לא עד הסוף אלא רק בקצה שישאר רווח בין ראש המסמר לקורה) בצורת אותיות: "ברוכים הבאים" או "בסוכות תשבו" ואח"כ לקשור חוטי רקמה צבעוניים בין מסמר למסמר באופן שיתמלא החלל בין ראש המסמר לקרש ושיחוברו האותיות שיובן מה כתוב כאן. (מעין 8)
זו עבודה שדורשת סבלנות, והסיפוק ממנה רב.
החשבון שלי היה שזה לא מתקלקל בגשם, ויש בזה פטיש ומסמרים...

• הוסף לסימניות
ממרווה לצמא

קבצים מצורפים

• מלאכה.pdf
    KB 182.7 · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה