מחפשת שחקן בדמות סבא חסיד חמודדד וזורם עם ילדים. בתגמול או בתשלום....

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצילומים לסרטון קצר שחקן בדמות סבא חסיד חמודדד עם זקן לבן שיזרום עם ילדים. וידע לעשות שמח!!!
אשמח מאד לקבל המלצות!
יכול להיות שחקן באופי גם ולא במקצוע!
מירי 054-8488406
ואם יש לכם תמונות יעזור לי שתשלחו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אז יש את השחקן החמוד הזה-אני לא מכירה אותו אישית וגם לא זוכרת תשם שלו
אבל כולם מכירים אותו ;)
הוא אוהב לשחק.. אני חושבת הוא גם שדכן ידוע בציבור הירושלמי
וגם סתם את הקליפ הזה מאד אהבתי
איציק הלפרין על הבימוי -
https://www.youtube.com/watch?v=-IUo2Rs_xrg

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התגובה!
דבר שני אני לא מצליחה לראות את התמונה או מה שמצורף יש סיכוי שאת שולחת לי במייל?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התגובה!
דבר שני אני לא מצליחה לראות את התמונה או מה שמצורף יש סיכוי שאת שולחת לי במייל?
בכיף שולחת..

• הוסף לסימניות
לאור הפניות באישי -מעלה לכאן לטובת כולם-

קבצים מצורפים

• מעשה בשדכן ששידך עסקן.mp4
    13.9 MB · צפיות: 112
  • הוסף לסימניות
יש למשהי את המספר שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה