- הוסף לסימניות
אני צריכה את השמלה הזאת, להשכרה/השאלה/מכירה.יש לי את השמלה כמו בתמונה מידה 6 להשכרה/מכירה
לפרטים - 054-8448243
![]()
מידות-5/6 10/12
אני צריכה את השמלה הזאת, להשכרה/השאלה/מכירה.יש לי את השמלה כמו בתמונה מידה 6 להשכרה/מכירה
לפרטים - 054-8448243
![]()
מקפיצהגם לי יש את השמלות הנ״ל להשכרה (לא נלבשו כלל)
יש לי 2 שמלות מידה 1 לנערות/נשים רזות (תואם למידה 36-34)
באמת שמלות מהממות!!!
אני מבני ברק 54.8459434
tehilakaraשטרודל.קום
מה המידה הכי גדולה שיש לך לנשים?מקפיצה
שמלות חדשות!!!!!!!
רלוונטי?להשכרה\ למכירה
מידות 7,7,6,5,4
יש לי את השמלה כמו בתמונה מידה 6 להשכרה/מכירה
לפרטים - 054-8448243
![]()
תודה,מצוין,
נלבשה פעמיים בלבד
יש לי שתי שמלות מידה 34-36מה המידה הכי גדולה שיש לך לנשים?
לאיזה מידה זה תואם?
יש לך גם לילדות? ארוך/קצר
למכירה / להשכרה
מידה 7
להשכרה\ למכירה
מידות 7,7,6,5,4
![]()
שמלות מאנג׳לסמקפיצה
שמלות חדשות!!!!!!!
מצב תמונהלהשכרה 2 שמלות מידה 5 6 + שמלה לגיל שנה וחצי
של מלאנז משנה שעברה
מהממות!! נלבשו פעם אחת
0527621814
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים