- הוסף לסימניות
@מיכלי מיכלי תסמני לי כשאת כאן ואשאיר לך פרטים
היי, ראיתי שחיפשת את שמלת ויקטוריה , ואני גם מחפשת אותה גם לבנות בגילאי 3,6, יעזור לי מאוד אם תגידי לי האם מצאת ואיפה?אני לא מכירה את המידות שלהם אבל לילדה בת 9 ולילדה בת 6 ולילדה בת 3
הי אני מחפשת את השמלה הזאת
הי אני מחפשת דחוף את השמלות האלה, אם תוכלי ליצור איתי קשר במספר 0583269495 או במייל: rlgdalevich שטורדל ג'ימל נקודה קום .
מעדיפה לא להשאיר פרטים לזמן ארוךאני מעוניינת לשכור את השמלה הזו במידה 5 , אפשר פרטים ליצירת קשר
אפשר בבקשה מייל שלך?או פל?תסמני לי כשאת פה ואשאיר לך מייל
אני רוצה למחוק תוך רבע שעה
שלחתי מיילאפשר בבקשה מייל שלך?או פל?
אני ממש מחפשת את השמלה של רייצל צבע קרם-מידה 18 חודש כמו שכתבת
רלוונטי להשכיר?יש לנו חתונה עוד 3 שבועות וזה יעזור מאד
תודה
המייל שלי 7604476 שטרודל גימל...
מאיפה היא וכמה עולה?דיברתי איתה ויש לה
תודה!!!!
יש לי מידה 4 ומידה 12 כחדשות ממש!!!מאוד יפה, לאיזה גילאים זה מתאים, ובכמה את מוכרת?
יש לך אולי לגילאי 4,6,7?
נמכר כבריש לך אולי לגילאי 4,6,7?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים