מחפשת שמלות שמנת שחור לחתונה

• הוסף לסימניות
מחפשת שמלות למעלה שמנת למטה שחור לחתונה במידות: 6 ו 12
מי שיש לה להשכיר או יודעת איפה אפשר להשיג
תפנה באישי
תודה

• הוסף לסימניות
אם את רוצה, אני מכירה מישהי שמשכירה שמלות למעלה שחור ולמטה שמנת.

• הוסף לסימניות
לא מזמן צילמתי חתונה,יש לי תמונה מהשמלות שפוינט מדברת על זה,זה מושכר בקרית גת אבל היא מגיעה לבני ברק עם זה למדידות, אם את רוצה כי זה צבעים הפוכים ממה שביקשת,אשלח לך בפרטי בשמחה.

• הוסף לסימניות
צילומית,
איך את יודעת שאני מדברת על אותם שמלות? מי גילה לך מי אני?
אגב- התמונות מהחתונה מהממות!

• הוסף לסימניות
לא ידעתי מי את, שאלתי בחתונה מאיפה זה ודיברתי עם בעלת השמלות,ואת קוראת לך בשם קרית גת אז כמה שמלות כאלה יכולות להיות בקרית גת ?
אני שמחה לשמוע שאתם מרוצים מהעבודה שלי,אתם משפחה מהממת,מאד נהניתי לעבוד איתכם,להתראות בשמחות.

• הוסף לסימניות
טוב, אז אם משהו מסיק שאני בעלת ההשכרה אז ממש לא!
ובקרית גת אני לא גרה כבר יותר משנה.
אבל להפנות באישי לבעלת ההשכרה אני יכולה, אם משהי מעונינת.

• הוסף לסימניות
חחח
שמלה
אבל שינוי השם דווקא נחמד :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה