מחפשת תוכנה לחלק קובץ ווידאו HD 1080 ללא המרה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת תוכנה שיודעת לחלק קובץ ווידאו ברזולוציה גבוהה שצולם בעזרת מצלמת ווידאו של סוני, הקובץ עם סיומת MTS.
ניסיתי לחפש בגוגל , הורדתי כמה תוכנות כולן רוצים קודם להמיר את הקובץ לפורמיטים שאני צריכה לבחור.
אני לא מעוניית לבצע המרה אני רוצה חיתוך ישיר של הקובץ בלי להמיר בכלל, רק שיהיה חתוך לשניים.
הנתונים של הקובץ
video : Resolution 1044x1080, data rate 3528kbps,25fps
Audio : AC3, 256Kbps, 48Khz

• הוסף לסימניות
אם מדובר בחיתוך בכדי לשלוח במייל WINRAR יעשה את העבודה הכי טוב. אם לא תגיד ואנסה לחפש משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;738112:
אם מדובר בחיתוך בכדי לשלוח במייל WINRAR יעשה את העבודה הכי טוב. אם לא תגיד ואנסה לחפש משהו.

זה לא לצורך העברה במייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י astarp;737705:
שלום,
אני מחפשת תוכנה שיודעת לחלק קובץ ווידאו ברזולוציה גבוהה שצולם בעזרת מצלמת ווידאו של סוני, הקובץ עם סיומת MTS.
ניסיתי לחפש בגוגל , הורדתי כמה תוכנות כולן רוצים קודם להמיר את הקובץ לפורמיטים שאני צריכה לבחור.
אני לא מעוניית לבצע המרה אני רוצה חיתוך ישיר של הקובץ בלי להמיר בכלל, רק שיהיה חתוך לשניים.
הנתונים של הקובץ
video : Resolution 1044x1080, data rate 3528kbps,25fps
Audio : AC3, 256Kbps, 48Khz

יש תוכנה לזה בתוך החבילה של נרו, לא זוכר את שמה כעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה