מחפשת תוכנית - משחק נחמד

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני מחפשת תוכנית או משחק נחמד שאפשר לעשות לנשים צעירות לכבוד ר"ח אדר,

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תודה,
באשכול הזה אני הצעתי כמה תוכניות, והשאר לא מתאים לי,

האם יש עוד משהו?

• הוסף לסימניות
דיברו פה לא מזמן על המשחק של הג'וקים. נשמע לי חמוד מאוד.
משחקי ההבטחות למיניהן.
משחק זיכרון על זוגות גרביים, נכתב בעבר כאן.

• הוסף לסימניות
על הג'וקים אני כתבתי,

מה זה ההבטחות?
מה זה זיכרון על זוגות גרביים?

• הוסף לסימניות
חברה, איפה אתם?

• הוסף לסימניות
אין רעיונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;953864:
על הג'וקים אני כתבתי,

מה זה ההבטחות?
מה זה זיכרון על זוגות גרביים?

תכתבי בחיפוש 'הבטחות' ו'זיכרון' ותמצאי, אין לי כוח לכתוב עוד פעם... :(
בקצרה- הבטחות- מחלקים כרטיסים ממסופרים וכל אחד בתורו מבטיח משהו למספר בלי לדעת מי בעליו....

זיכרון- מחלקים גרביים לכל אחד ושמים על כפות הידיים מתחת לשולחן, וכל אחד בתורו מבקש משניים שירימו יד מסוימת ובודקים אם זה אכן זוג... (אפשר להכניס לגרביים פתקים שאח"כ ישמשו למשהו...

• הוסף לסימניות
הגרביים- אפשר לכתוב בכל זוג גרבים :
פתק אחד: עם תחילת משפט: כמו ענן מעופף בשמים
או: כמו ילד יפה עינים
או: כמו שלחן יציב
ועוד
ובפתק השני שם של מישהי
ומי שמחבר את זוג הגרביים
צריך להשלים את החרוז, בהתאם לשם שיצא לו
למשל: כמו שולחן יציב - כך שרי אוהבת את האביב
נתתי דוגמאות די טיפשיות
בהצלחה!
תעשי עם גרבי לילה צבעוניות של ילדים וכו' שיהיה מעניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה