כללי מחפשת תמונה שמתאימה לפס' "מציץ מן החרכים"

• הוסף לסימניות
בדמיון שלי יש מעין חלון ישן אפלולי, שמהחרכים שלו בוקע אור חזק...

צריכה תמונה חזקה, שמתאימה לפס' הזה... יש למישו???

ממש ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;560979:
בדמיון שלי יש מעין חלון ישן אפלולי, שמהחרכים שלו בוקע אור חזק...

צריכה תמונה חזקה, שמתאימה לפס' הזה... יש למישו???

ממש ממש תודה!!
אולי זה
עם התיקון שכדרלעומר עשה לתמונה בהמשך האשכול.

• הוסף לסימניות
ממש תודה!
מתאים, אבל בא לי משהו עוצמתי.
אם יש צורך בתשלום מועט- אפשרי מבחינתי.

תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
תם וחיוכון- תמונות מקסימות...

אני מחשפת תמונה עוצמתית שמביעה רגש...

תודה!

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לך יותר משהו בכיוון של חורשת עצים עם קרני שמש עוצמתיות שחודרות מבעד לעצים.. ואז יש לך קונטרסט חזק בין הצל של העצים לקרניים שמציצות מהשמיים....

• הוסף לסימניות
מאחר שהמדרש אומר על "מציץ מן החרכים" שזה הכותל המערבי, אולי תלכי בכיוון הזה?

• הוסף לסימניות
מציץ

אולי זה יעזור.....?

קבצים מצורפים

• 1212121.jpg
    1.2 MB · צפיות: 0
  • 22.jpg
    KB 231.1 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה